Nyheder11. december 2008

Kandis-tragedien: Helle ville dø

Der var ingen mulighed for at overleve, da Johnny Hansens kone valgte at begå selvmord ved at hænge sig
Johnny og Helle kendte hinanden helt tilbage fra folkeskolen
Johnny og Helle kendte hinanden helt tilbage fra folkeskolen
 Foto: All Over

Hele Danmark undrer sig i disse dage over, hvordan en mor til to teenagepiger kunne finde på at tage sit eget liv. Johnny Hansen og Helle virkede jo ellers som en ganske almindelig, lykkelig kernefamilie, men der må have været en mørk side.

Og selv om rygterne om, at der var knas i Kandis-parrets ægteskab, måske er sande, er det stadig svært at forstå, hvordan det kunne ende så galt.

Var Helle syg?

- Selvmord ses ofte hos dybt depressive mennesker, som enten ikke har fået behandlet deres depression eller ikke har fået den behandlet godt nok, fortæller Henrik Day Poulsen, speciallæge i psykiatri, da SE og HØR ringede til ham for at prøve at forstå.

Johnny Hansens kone tog livet af sig ved at hænge sig i parrets sommerhus. Det er meget sjældent, at kvinder vælger at begå selvmord på den voldsomme måde.

- Kvinder tager ofte en overdosis medicin, når de vil tage livet af sigselv. At hænge sig er meget mere målrettet end for eksempel en overdosis. Det virker meget determineret, for det efterlader ingen udvej, når man hænger sig, fortæller psykiateren.


Sponsoreret indhold