Nyheder 17. februar 2014

Kandis-Johnnys ulykke fortsætter: Datteren anholdt for rambuktyveri

Far dukkede ikke op for at støtte sin 21-årige datter i retten
Af af
Kandis-Johnny valgte at blive væk fra retten, da datteren mandag sad i grundlovsforhør
Kandis-Johnny valgte at blive væk fra retten, da datteren mandag sad i grundlovsforhør
Foto: Niels S. Andersen
Sammenbidt og med tårerne trillede ned ad kinderne.

Sådan ankom 21-årige Cecilie Hansen - datter af den kendte dansktopsanger Johnny Hansen - mandag eftermiddag til Retten i Holstebro.

Her stod Kandis-datteren sammen med tre mænd på henholdsvis 16, 20 og 25 år sigtet for at have stjålet en traktor, som de angiveligt forsøgte at bakke ind i en guldsmedeforretning på Bredgade i Hurup i Nordjylland natten til mandag.

Tårerne løb ned ad kinderne på den mørkhårede pige, da hun først på eftermiddagen ankom til grundlovsforhøret iklædt politiets blå badesko og eskorteret af tre betjente, og hun lignede tydeligvis én, der mere end nogensinde havde brug for støtte. Men Kandis-Johnny dukkede ikke op for at støtte sin 21-årige datter i retten.

Den 21-årige Cecilie Hansen svarede grådkvalt på anklagerens mange spørgsmål og nægtede sig skyldig i sagen. Hun erkendte dog, at hun havde været til fest sammen med de tre mænd, og at de sammen havde kørt i bil nær det sted, hvor traktoren blev stjålet.

Huset blev ransaget
Politi og hunde blev kaldt ud til guldsmeden kort før klokken tre natten til mandag. Alarmen i butikken var gået, efter at gerningsmændene havde forsøgt at bryde ind til guldsmeden med hjælp fra den stjålne traktor.

Kilder fra den nordjyske by fortæller til SE og HØR, at datterens hus, som Kandis-Johnny ejer, er blevet ransaget mandag formiddag for at sikre eventuelle spor i sagen.

Læs også: Kandis-Johnnys nedtur: Datteren anholdt

Det er langt fra første gang, at Kandis-Johnnys datter er på kant med loven. SE og HØR har af flere omgange afsløret, at den mørkhårede datter har en kriminel omgangskreds. Dagen inden nytårsaften blev den 21-årige datter således anholdt sammen med to venner, efter de havde forsøgt at indløse nogle stjålne skrabelodder hos Statoil i Thisted. Lodderne stammede fra et indbrud hos Min Købmand i Hurup, der blev begået julenat.

SE og HØR har ligeledes kunnet fortælle, at dansktopsangerens sorte Ford Focus blev brugt som flugtbil, da datterens kriminelle venner i sommer begik to hjemmerøverier.

Læs også: Kandis-Johnny udnyttet af kriminelle

Trods de mange sager har Kandis-Johnny hele tiden afvist at kommentere sagen.

Mandagens grundlovsforhør varede i flere timer, og anklageren kræver alle fire varetægtsfængslet i fire uger. Dommeren valgte dog at løslade Kandis-Johnnys datter og den 20-årige TM,. De to valgte i glæde og lettelse straks at omfavne hinanden. De to øvrige sigtede i sagen - 25-årige SN og 16-årige NR - er blevet varetægtsfængslet i fire uger, den 16-årige i surrogat.
Der er ikke navneforbud i sagen.


Sponsoreret indhold