Kandis-Johnny: Vi skylder Helle at hygge os

Johnny skal selvfølgelig holde jul med døtrene Caroline og Cecilie - og det bliver i Helles ånd

Johnny skal selvfølgelig holde jul med døtrene Caroline og Cecilie - og det bliver i Helles ånd

Foto: Jørgen Ploug

Det er nu næsten 1 år siden, at Helle Hansen tog sit eget liv.

Det ramte musikeren, sangeren og entertaineren Johnny Hansen og hans 2 døtre Caroline og Cecilie hårdt. Meget hårdt. Ikke mindst fordi Helle elskede julen, så den i forvejen tyngede stemning i hjemmet i Hurup blev ikke mindre dunkel af, at det skete lige op til "hendes" højtid.

Men i år skal det være anderledes. Selv om Helles tragiske død ikke er glemt, bliver der jul i hjemmet.

Helle elskede julen og kunne næsten ikke vente med at finde pynten frem. Allerede i begyndelsen af november kom kasserne med julestads frem fra gemmerne på loftet og i garagen, og senest den 1. søndag i advent var alt på plads. Men Helle Hansen, 41, er ikke mere.

- Denne jul skal være, ligesom da Helle levede, siger Johnny Hansen til Ude og Hjemme.

- Selvfølgelig vil vi savne hende, og vi vil hele tiden blive mindet om Helle, netop fordi hun var så glad for denne højtid. Men julen er tiden, hvor man rykker tæt sammen i familien, hygger sig og har det rart med hinanden. Det var Helles eget valg, at hun ikke ville leve sammen med os. Det kan vi ikke ændre, og pigerne og jeg må have lov til at have det hyggeligt sammen med familie og gode venner. Det vil være i Helles ånd, at vi nyder julen og får det bedste ud af den.

- Nu vil pigerne og jeg gøre alt for at føre Helles mange smukke juletraditioner videre. Selvfølgelig savner Caroline og Cecilie deres mor. Men jeg véd også, at de glæder sig til julen. Vi rykker lidt tættere sammen, og jeg har skåret antallet af koncerter mellem jul og nytår ned til 3. Tidligere spillede vi næsten hver dag, men i år vil jeg have tid til pigerne og familien, siger han til Ude og Hjemme.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close