Nyheder 29. december 2008

Kandis-Johnny: Under pres

Sangerens ægteskab var alt andet end perfekt, og i det lille samfund i Thy svirrer rygterne
Af af
Johnny Hansen ønsker ikke at kommentere rygterne om, at han flere gange skulle have taget sin kone i utroskab
Johnny Hansen ønsker ikke at kommentere rygterne om, at han flere gange skulle have taget sin kone i utroskab
Foto: Scanpix

Nu tre uger efter hustruens tragiske død tegner der sig et mere og mere trist billede af Johnny Hansens og Helle Bekhøjs ægteskab. Kandis-stjernen har været væk fra villaen i Hurup i Thy størstedelen af året, når han har turneret landet rundt med sit populære danseorkester, og hans nu afdøde hustru, den 41-årige Helle Bekhøj - som tog sit eget liv - følte sig meget ensom i sit ægteskab med den kendte musiker. Et faktum, der har givet anledning til en vedholdende strøm af rygter.

Udadtil har parret gang på gang optrådt som det lykkelige ægtepar, men nu mærker han presset fra sine omgivelser. I et lille nordvestjysk bysamfund som Hurup med godt og vel 3500 indbyggere er det nærmest umuligt at skjule selv den mindste slinger i en ægteskabelig vals.

Der var elskere og elskerinder

- Johnny og Helle levede som hund og kat med hver deres elskere og elskerinder, siger en kvinde til SE og HØR.
Johnny skulle således i bogstaveligste forstand flere gange have overrasket sin kone i seng med en anden mand. Bl.a. skulle det være sket til en fødselsdag og en julefrokost med en mand, som var den samme, som fandt hende hængt i familiens sommerhus.

- Johnny har altid skullet skrive autografer på kvindernes bare barme og røve, når han var ude at spille. Han har sgu aldrig ligget på den lade side, hvad den slags angår. Deres ægteskab lå i ruiner, men han ville ikke skilles, fordi en skilsmisse ville blive alt for kostbar, fortæller en anden.

Læs mere i ugens SE og HØR

Sponsoreret indhold