Nyheder9. januar 2009

Kandis-Johnny: Stille i starten

Johnny Hansen kan forvente en kæmpe opbakning fra sine trofaste fans, når han går på scenen fredag aften for første gang siden sin kones død
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/kandis-johhny-scenen1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Johnny Hansen kan forvente en kæmpe opbakning fra sine trofaste fans, når han går på scenen fredag aften for første gang siden sin kones død.

Kun godt en måned efter sin kones død mener Johnny Hansen, at han er klar til at gå på scenen igen. Det sker i aften, når Kandis spiller op til halbal i Kibæk ved Herning.

- Mit liv er musikken. Jeg føler derfor, at det er den bedste måde at komme videre på - at begynde at spille igen, siger han i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Han ved naturligvis, at det bliver svært, men kan så trøste sig med, at opbakningen fra hans fans vil være enorm. Selv om der nok vil være en noget højtidelig stemning, når Johnny og hans drenge kommer på scenen.

- Det kan godt være, at publikum vil være lidt stille i starten, når de går på scenen, for de ved jo heller ikke, hvordan de skal reagere. Men jeg tror, at Kandis bare ønsker en aften ligesom alle andre aftener, siger orkestrets megafan, Henning Hougesen til BT.Sponsoreret indhold