Nyheder25. september 2011

Kandis-Johnny med på zumba-dillen

Det er normalt en effektiv træning for kvinder, men de latinamerikanske rytmer skal også læres af de fire gutter fra Kandis
Af af
Der bliver rytme på drengene, når de har lært at danse zumba
Der bliver rytme på drengene, når de har lært at danse zumba
 Foto: All Over

Først sang de om zumba, og nu vil de også til at danse det. Publikum har nemlig taget godt imod den nye sang, og derfor skal den have lidt ekstra på scenen. Kandis har derfor ansat en zumba-instruktør, der skal lære de danske musikere lidt om den svære dans. Det skriver Tv 2 Gossip.

Kandis har fornylig være i studiet og indspillet hele 16 nye sange. Blandt andet en fortolkning af DJ Ötzi 'Ich Fange Nie Mehr Was An Einen Sonntagen An' som følger stilen op fra deres to seneste tyskinspirerede succeser 'Hotel Himmel' og 'Det' Dit Navn'.

"Vores publikum har taget rigtig godt imod den nye tyske stil vi har lavet en sang af på de seneste to udgivelser - det har været en god fornyelse og et frisk pust. Jeg tror faktisk at 'Det´Dit Navn' er blevet et lige så stort hit for os som 'En Lille Ring Af Guld'. Vi spiller den 2-3 gange hver aften og folk får ikke nok af den," siger fortæller forsanger Johnny Hansen i en pressemeddelelse.

Turneen for den nye plade, der er nummer 14 af slagsen er allerede godt i gang.

Sponsoreret indhold