Nyheder21. december 2008

Kandis-Johnny: Kommenterer rygterne om utroskab

Helle Bekhøjs selvmord gav næring til sladderen om, at hun skulle have haft en affære med sin svoger
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/kandis-johnny-komm-rygt1-jpg.jpg
 Foto: All Over

I den lille by Hurup opstår rygterne hurtigt, især når man er kendt. Det oplevede Johnny Hansen og hans nu afdøde hustru Helle Bekhøj, da sladderen pludselig gik om, at Helle havde en affære med sin søsters mand John Jensen. Det skriver B.T.

- Helles søsters mand, John Jensen arbejder på aftenholdet på vinduesfabrikken i Hurup og har derfor fri om formiddagen. Da jeg tit er væk om formiddagen på grund af de ejendomme, jeg og en partner ejer i området, opstod der hurtigt rygter om Helle og John. Jeg tror, han har været her én gang for at tale med Helle, fortæller den knuste enkemand til B.T.

Han er godt klar over, at sladder er bagsiden af medaljen ved at være kendt.

Helle Bekhøj var meget alene, da Johnny tilbragte mange dage på landevejen med Kandis, og hun gemte også længe på rygterne, inden hun betroede sig til sin mand.

- Hun hørte rygterne næsten med det samme, men gemte det for sig selv gennem et halvt år, før jeg hørte det, siger han til avisen.

Søsteren var dog mere direkte og kontaktede rygtesprederen og fik på den måde historien manet i jorden.

Svogeren fandt Helle død

Helle Bekhøj forlod sit hjem søndag den 7. december, og dagen efter efterlyste Johnny sin kone, der ikke var kommet hjem. Hun blev fundet tirsdag morgen i et sommerhus lidt uden for Hurup.

Det var John Jensen, Helles svoger, der fandt hende. Og det gav selvfølgelig yderligere næring til rygterne om, at de havde en affære.

Sponsoreret indhold