Nyheder10. december 2008

Kandis Johnny: Helt i sort

Johnny forskansede sig med sine piger i villaen i Hurup efter hustruens tragiske selvmord
Af af
Johnnys villa lå mørk hen i aftes i Hurup
Johnnys villa lå mørk hen i aftes i Hurup
 Foto: René Schütze og All Over

Den nordjyske by Hurup var i aftes mørkere end normalt. Da den sorte vinternat sænkede sig over byen, var der ikke meget julehygge at spore nogen steder. Bag parcelhusenes fire vægge var alle trykket af den tragiske nyhed, der havde ramt det lille samfund.

Johnny Hansens afholdte hustru Helle Bekhøj havde begået selvmord. Og alle stod uforstående tilbage og sendte deres tanker til Kandis-forsangeren og hans to piger, Cecilie på 15 år og Caroline på 12.

I Johnnys villa var der også mørkt. Med undtagelse af to levende lys, der stod og brændte. Som symbol på det lys, Helle var i den lille familie. Som en hilsen til en mor, der, hvor hun end måtte befinde sig i det hinsidige, kunne se, at livet fortsætter i Hurup.

Johnny er dybt, dybt rystet
Den 41-årige hustru havde hængt sig selv i et sommerhus i området Draget uden for Thisted.

- Johnny er selvfølgelig dybt, dybt, dybt rystet - det samme er familien, siger Henrik Sørensen til eb.dk. Han er direktør i My Way Music, der er pladeselskab for såvel Johnny Hansens soloplader som hans succesfulde musik med Kandis.

Johnny Hansen meldte sin kone savnet mandag aften klokken 18.45, og klokken 11.43 tirsdag blev hun fundet død af sin svoger.

Straks den tragiske sandhed gik op for familien, samledes de hos Johnny Hansen i huset i Hurup, Thy, hvor de forsøgte at finde mening med det hele.

- Johnny er i chok og helt nede, men samtidig skal han jo også være stærk over for sine to børn, Cecilie på 15 og Caroline på 12, der har svært ved at forstå, hvorfor deres mor har gjort, som hun har gjort, siger Henrik Sørensen til eb.dk.

Sponsoreret indhold