Nyheder26. marts 2013

Kandis-Gitte: Gift dig med mig!

Johnny Hansens kæreste plager om et bryllup
Johnny Hansen tester Gittes tålmodighed.
Johnny Hansen tester Gittes tålmodighed.
 Foto: All OverGitte Mortensen er kæreste med Johnny Hansen fra Kandis. Og det er en titel, der kræver en form for tålmodighed.

En anden kendt kvinde plager også kæresten om bryllup

For mens Johnny Hansen gerne stiftede familie med Gitte i form af sønnen Nicklas, der kom til verden for otte måneder siden, så kniber det en del med lysten til at afgive ægteskabsløftet. Eller det vil sige ikke bare en del. Men rigtig meget, hvis man spørger Gitte Mortensen.

- Jeg synes ærlig talt, tiden er inde til, at Johnny kommer ned på knæ. Jeg ved godt, at en thybo ikke rider samme dag, som han sadler. Måske ikke engang samme uge. Men det her går altså for langsomt. Hvad venter manden på, spørger 42-årige Gitte med et forundret blik i Ude og Hjemme, hvor du kan læse mere om Gitte og Johnny.

Johnny Hansen har jo én gang sagt, han elsker Gitte

Hun er mere end klar til at skru sig ned i en brudekjole efter at have smidt graviditetskiloene. Men den har hun god tid til at finde, hvis det står til Johnny Hansen.

- Jeg har sagt til Gitte, at vi skal giftes af den nuværende præst i Hurup Kirke. Han holder om senest tre år. Så har hun trods alt en form for tidshorisont. Vi skal nok nå det hele. I Thy tager tingene nu engang den tid, de tager. Men Gitte behøver ikke tvivle på min kærlighed. Jeg har én gang sagt, at jeg elsker hende. Jeg lovede samtidig, at bliver noget ændret i den henseende, skal jeg nok lade hende det vide, lyder det med et grin fra den siger 47-årige dansktopstjerne.

Johnny Hansen har været gift én gang før, mens det vil være første gang for Gitte Mortensen, hvis ellers Johnny Hansen komme rned på knæ.

Fik du læst om Gittes dramatiske fødsel?

Sponsoreret indhold