Nyheder10. maj 2013

Kanal 6-vært gift: Gæt, hvem der fik sin brud

Denne SBS-skærmtrold blev forleden viet til smukke Anja i Grundtvigskirken i København
Hvem mon blev smedet sammen i lørdags?
Hvem mon blev smedet sammen i lørdags?
 Foto: SBSHan vil nok mest være kendt af fodboldglade Premier League og La Liga-seere. For manden, der i lørdags ved et overdådigt bryllup blev gift med sin Anja i Grundtvigskirken i København, er nemlig vært på sportsudsendelserne på Kanal 5 og 6´eren, når der blændes op for verdensklasse-fodbold hver eneste weekend.

Lørdag, hvor der blev spillet Premier League i England som vanligt, havde Dan Sørensen dog overtaget værtsrollen. For charmerende Henrik Hoffmann havde travlt med at blive gift samtidig.

Det var en helt uforglemmelig dag, som fodboldværten stadig lever højt på.

- Anja er simpelthen den smukkeste brud, jeg nogensinde har set, og jeg er så stolt af, at hun nu er fru Hoffmann. Det er den hidtil bedste dag i vores liv.

Vi havde end ikke i vores vildeste fantasi forestillet os en atmosfære med SÅ meget kærlighed og glæde, og vi fik simpelthen alt, hvad vi kunne ønske os: Godt vejr, smuk vielse, rørende taler, fantastisk mad og fest til den lyse morgen.

Den mest fodboldrelaterede bryllupsgave var i øvrigt en ægte, gennemsvedt Roma-trøje, der har været båret af den brasilianske verdensmester, Cafu - en trøje som min kære kollega Morten Bruun havde byttet sig til i forbindelse med en Europa Cup-kamp for Silkeborg, fortæller en lykkelig Henrik Hoffmann.

Du kan i øvrigt se nygifte Henrik Hoffmann på 6'eren sammen med Mikkel Bischoff og John "Faxe" Jensen, når de dækker optakten til FA CUP finalen, lørdag den 11. maj fra kl. 17.15.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/efaca302e5854cd18546616253a68184.jpg


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/14c1e56d0b85414a86ed52bae9926d85.jpg


Øverst: Henrik og Anja på deres store dag. Nederst: Henrik Hoffmann i aktion i studiet. (Foto: SBS)

Sponsoreret indhold