Nyheder20. maj 2014

Kan du danse? Sonny Fredie-Pedersen leder efter nye stjerner

Danseguruen er netop nu i Danmark for at holde auditions
Af af
Sonny Fredie-Pedersen er netop nu i København for at finde de næste store talenten inden for dans
Sonny Fredie-Pedersen er netop nu i København for at finde de næste store talenten inden for dans
 Foto: International Dance Academy
Elsker du at danse? Og har du altid drømt om en karriere, hvor netop dansen er i højsædet?

Ja, så er det med at spidse ører og finde danseskoene frem.

For danseguruen Sonny Fredie-Pedersen befinder sig lige nu i København, hvor han leder efter de næste store talenter inden for dans - talenter som kan få muligheden for at blive en del af hans populære International Dance Academy i Hollywood.

LÆS OGSÅ: Se Sonny Fredie-Pedersen optræde i Los Angeles

- Jeg leder efter folk, der vil det og som virkelig har en god energi. Jeg leder selvfølgelig også efter nogle, der har lidt talent, men det er ikke sådan, at jeg udelukkende går efter talent. Jeg leder efter folk med forskellige kvaliteter og personligheder og vigtigst af alt: Jeg leder efter nogle, der virkelig har lyst til det og som har, hvad der skal til mentalt for at klare sig i show business, fortæller Sonny Fredie-Pedersen til SE og HØR.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7388edeb2f0b44c3ba73084e586240f8.jpgDer er fuld fart på dansegulvet (Foto: International Dance Academy)


Sonny Fredie-Pedersen skabte det populære International Dance Academy tilbage i 2008 - og første årgang bestod af seks elever, der alle gav alt, hvad de havde inden for dans. Siden er det blevet en kæmpe succes - og det kan blandt andet ses på antallet af danseivrige elever. I år er der allerede nu tilmeldt flere til uddannelsen, der tager i alt 10 måneder. Syv af månederne foregår her i København, mens de sidste tre foregår i det celebre Hollywood.

LÆS OGSÅ: Sonny Fredie-Pedersen: Stjerne i Hollywood

- Jeg regner med, at jeg skal finde yderligere 10-15 talenter mere de kommende to uger, siger Sonny Fredie-Pedersen og tilføjer:

- Jeg er meget overvældet over, at det er blevet så stor en succes. Både hvad angår antallet af elever, men især også deres resultater. Det er virkelig fedt at se, at folk bagefter går ud og får et rigtigt arbejde, siger Sonny Fredie-Pedersen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Sonny Fredie-Pedersen ramt af voldsom hjernerystelse

Sidste chance for at imponere Sonny Fredie-Pedersen og blive en del af hans sit Performing Arts Academy i Hollywood er den 30. maj. Hvis det er noget for dig, så gå ind på www.dans.dk og læs mere.

På International Dance Academy undervises der i alt fra hip hop, jazz, ballet, contemporary, pardans, step, karakterdans - målet er ifølge Sonny Fredie-Pedersen at få skabt en all around danser, der er klar til at indtage den internationale danse-scene.

Selv har den dygtige danser, sanger og koreograf medvirket i den amerikanske udgave af Vild med dans, kaldet Dancing with the Stars og optrådt utallige gange med sine egne koreografier.

Sponsoreret indhold