KAMILLA BECH HOLTEN: KÆMPER MOD KRÆFTEN

Tv-seerne kender og elsker hende som den livsbekræftende vært, der talte med en burger i børneprogrammer og ikke mindst styrede underholdningsbaskeren "Den Store Klassefest".

Men alt det er fortid nu. Igennem de sidste tre år har i dag 36-årige Kamilla kæmpet den hårdeste kamp af alle - kampen for sit liv imod en ondartet tyktarmscancer.

Kamilla havde alt. Karriere, et forrygende udseende og en mand hun elskede. Nu er alt det væk og Kamilla ved ikke engang om hun er i live om et halvt år.

Operachef Kasper Bech Holten, som hun var gift med, forlod hende under den 38. kemobehandling.

- Før da var han blevet fjernere og fjernere. Sådan et sygdomforløb er den hårdeste prøve, man kan udsætte et forhold for, fortæller Kamilla i et hudløst interview i Politiken.

Hvor hun før kæmpede sammen med Kasper mod kræften, må hun nu kæmpe alene.
Men der er ingen tvivl om, at sådan en kamp gør mennesket stærkt og får en til at åbne øjnene for det, der virkeligt betyder noget.

Sygdommen har fået Kamilla til at forstå, at det er de små ting der betyder noget. Det er de gode og fine handlinger, man har formået og formår at gøre overfor dem man holder af. Og så handler det om at lære at leve i nuet.

- Sygdommen skræller alting af. Du er kun dig. Du skal arbejde meget med at kunne lide dig selv uden alt det, man lægger ovenpå. Men når man har accepteret sig selv, er det så stor en styrke. Jeg føler mig stærkere nu end nogensinde, fortæller Kamilla i Politiken.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close