Nyheder4. juli 2008

Kamilla Bech Holten: Kæmper for livet

Den tidligere TV-vært tager livstag med kræften
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/kamilla-kraeft1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Kamilla Bech Holten er kun en svag skygge af sit tidligere jeg. Men tag ikke fejl af udseendet, for hun er stadig en hård nyser. Hver dag er endnu en kamp mod kræften, og selv om det er en hård og unfair kamp, så nægter Kamilla at give op.

I øjeblikket er hun indlagt på Bispebjerg Hospital nærmest konstant. Enten for at få den livsnødvendige kemo eller for at få smertelindring, for paradoksalt nok er det kemoterapien, der er hendes faste makker i kampen mod sygdommen, men samtidig er den også hendes værste fjende, da den gør hende syg og giver hende smerter.

Det er sjældent, hun har overskud til at foretage sig noget eller komme ud blandt andre mennesker. Det er hendes femte runde med den barske gift, og selv om det tærer på hende, nægter hun at blive taberen.

Da Kamilla først fik stillet diagnosen for fire år siden, gav lægerne hende kun ti procents chance for at overleve. Dem har hun udnyttet. Kræften har desværre bredt sig til stort set alle organer under brystkassen, men den stærke kvinde har heldigvis ikke givet op over for sin barske modstander.

Sponsoreret indhold