Nyheder24. oktober 2009

Kalle Pimp: Ændrer ikke sit liv

Selv om han nu er blevet en kvart million kroner rigere og er kendt af hele Danmarks befolkning, er rapperen ganske upåvirket - endnu
Selv om Kalle er en sej rapper, har han intet imod at vise hele verden, hvor højt han elsker sin kone
Selv om Kalle er en sej rapper, har han intet imod at vise hele verden, hvor højt han elsker sin kone
 Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Det blev rapperen Kalle Pimp, som stormede af sted med sejren i "Talent 09", og det blev behgørigt fejret i DR byen fredag aften.

Indenfor i de dyre haller summede den trinde ordekvilibrist rundt om sig selv og kunne ikke rigtig forstå, han havde vundet. Og han var desuden ganske upåvirket af al den polemik, der kranser hans liv fra nu af, om han vil det eller ej.

- En kvart million kroner kan ikke ændre, hvor mange babysittere, jeg skal have, proklamerede sejrherren, efter showet var overstået, og alle stod på de lange gange i DR byen og sundede sig.

Omkring rapperen befandt resten af aftenens deltagere sig og var enige om, at alle havde vundet en sejr. Især Hella Joof, som havde små bitte tårer i sine brune øjne af ren glæde over aftenens forløb.

- Nu rejser jeg væk, sagde Hella og grinede af SE og HØRs forslag om at rejse med på turen medbringende et stort kamera.

Resten af natten festede selskabet for fuld udblæsning i Københavns gader.

Sponsoreret indhold