Nyheder8. april 2014

Kærligheden brast: Gift ved første blik-par skilt

Det sidste par i DR-serien er gået hvert til sit
Af af
Simon og Mie er blevet skilt
Simon og Mie er blevet skilt
 Foto: Dan Mariegaard
De havde aldrig været i seng sammen. Aldrig kysset. Aldrig talt sammen. Ja.. aldrig set hinanden! Alligevel blev Mie og Simon gift allerførste gang, de så hinanden. Det skete i første sæson af DRs serie 'Gift ved første blik'.

Men nu afslører Mie og Simon over for Ekstra Bladet, at kærligheden mellem de to er forsvundet, og at de nu skal skilles.

- Vi er selvfølgelig meget kede af, at det ikke lykkedes for os at blive sammen. Og vi har virkelig kæmpet for det. Men vi må bare erkende, at vi ikke kan få det til at fungere, siger Mie Sørensen til Ekstra Bladet.

Parret blev smedet sammen af en række eksperter, der blandt andre talte psykologer, præster og parterapeuter. Målet var med serien var at vise, at eksperter kunne skabe det perfekte ægteskab - også selvom husbonden eller hustruen aldrig havde mødt hinanden før den store dag.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik-Jonas: Bruddet kom som et chok
Men alle par i DR-serien sæson 1 er nu gået fra hinanden. Mie og Simon var parret, der holdt længst - men der var altså ikke et perfekt match mellem de to:
- Der var bare nogle områder, hvor vi slet ikke passede sammen. Og vi kunne bare ikke rykke os mere. Vi gik begge to meget langt i forhold til at ændre os for den anden. Men det kan også blive for meget.

DR er netop nu i gang med at finde singler til en ny sæson af den populære serie.


Sponsoreret indhold