Kærligheden brast

Englænderen Ylan Hirschfield, 36, var manden i smukke Steinckes liv i ti år. Nu er de gået fra hinanden.

Englænderen Ylan Hirschfield, 36, var manden i smukke Steinckes liv i ti år. Nu er de gået fra hinanden.

Foto: Thomas LaursenIntet kan tage håbet og smilet helt fra smukke Julie Steincke - heller ikke det faktum, at hun ikke længere danner par med den tre år yngre Ylan Hirschfield, der igennem de seneste ti år har været manden i hendes liv.

- Det er selvfølgelig altid hårdt, fordi man holder af hinanden, og man lige skal forstå, at "nå okay, så er vi der nu".

Men vi vil altid passe på hinanden og altid være der for hinanden. Jeg har det fint. Det er, hvad det er, og det var en fælles beslutning, fortæller Julie.

Alt tegnede ellers helt perfekt for parret.

LÆS OGSÅ: Julie Steincke er klar til børn

Efter mange år som langdistance-kærester, hvor han boede i London, mens hun fejrede succeser i Danmark, var planen, at de endelig skulle flytte sammen i den enorme Hellerup-villa, som hun købte for ti millioner kroner sidste år.

Men i stedet for at Ylan rykkede ind, blev de enige om at gå fra hinanden.


39-årige Julie Steincke er blevet single, men har ikke travlt med at finde en ny kæreste. (Foto: Claus Poulsen)

- Det var en nem afgørelse på grund af distancen, så vi er stadig gode venner og holder enormt meget af hinanden, men efter ti år vidste vi bare, at vi skulle gå hvert til sit, for vi ville hver vores ting, forklarer musicalstjernen om bruddet, som skete for et halvt år siden.

- Vi valgte, at der skulle gå seks måneder, før vi gik ud med det, af respekt for hinanden og fordi vi er så gode venner og har kendt hinanden i så mange år.

- Vi skulle lige have tid til at sunde os og til at være sikre på, at det var det, vi var enige om, tilføjer sangeren, som er meget afklaret omkring bruddet og ser lyst på fremtiden.

Vild med mænd
- Jeg har travlt på teatret med "Billy Elliot" og har en fest med det. Jeg har egentlig ikke haft så meget tid til at gå og tænke for meget over det. Det tror jeg egentlig er en
meget sund ting nogle gange. Nu kommer sommeren, og solen skinner, og jeg ved, at det nok skal gå alt sammen, smiler singlepigen, der ikke har specielt travlt med at finde en ny mand.

LÆS OGSÅ: Bikini-babe med søsteren

- På et tidspunkt ville det være vidunderligt. Jeg er jo en moden kvinde, der synes, mænd er vidunderlige, men jeg tror lige, jeg skal have lidt tid til at komme mig, griner hun.

Også drømmen om børn lever stadig i bedste velgående hos 39-årige Julie.

- Jeg er stadig positiv, hvad det angår.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close