Nyheder8. september 2018

Kæresten sælger Bendtners fodboldstøvler OG hans Playstation

Der skal åbenbart ryddes op i hjemmet, og derfor er Nicklas Bendtners kæreste Philine Roepstorff begyndt at sælge ud af hans gamle fodboldstøvler
https://imgix.seoghoer.dk/nicklas_bendtner.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Der er sikkert mange danskere, der bruger weekenden på at rydde op i gemmerne, og det er også tilfældet hos Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff.

Hun har nemlig lagt flere opslag på Facebook, hvor hun sælger ud af nogle af kærestens ting.

Blandt andet er der flere af hans gamle fodboldstøvler til salg. Men også en Playstation har fået et prisskilt på.

- Sælger Bendtner-støvler. Byd, skriver Philine på Facebook, hvor hun lagt et billede op af en stor mængde gamle fodboldstøvler.

Artiklen fortsætter efter billedet

Også en Playstation er blevet lagt på Facebook.

Her får man to controllers med i købet og et golf-spil.

Artiklen fortsætter efter billedet

Nicklas Bendtner er faldet pladask for den unge model Philine Roepstorff, som han har dannet par med siden midten af juli.

Da Philine i slutningen af august kunne fejre sin 26 års fødselsdag, valgte Bendtner nemlig at sende en vild kærlighedserklæring afsted på Instagram.

- Den mest fantastiske kvinde, jeg nogensinde har mødt. Tillykke med fødselsdagen, min elskede, skrev Bendtner til et billede af ham og Philine.

Billedet er taget i Bendtners penthouse-lejlighed i centrum af hovedstaden.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bendtner og Philine har siden deres forhold blev officielt været sammen nærmest uafbrudt.

Hun bruger ofte sin tid i Norge sammen med angreberen.

Samtidig med at Philine er kommet ind i billedet, er Bendtner også blevet mere aktiv på de sociale medier. De to deler gladeligt billeder af hinanden, og i modsætning til Bendtners tidligere kæreste, Julie Zangenberg, der notorisk holder sit privatliv privat, så er Philine meget åben og deler det meste.

I slutningen af juli delte hun fx nøgenbilleder af hende og Bendtner, der badede i en sø i Norge.

Artiklen fortsætter efter billedet

Nicklas Bendtner har haft et par forskellige damer forbi soveværelset i løbet af 2018.

Indtil februar i år var han kæreste med den 10 år yngre Natasja Madsen. Parret nåede at være sammen i små ti måneder, inden de gjorde det forbi. Efterfølgende slettede han alle spor af hende på Instagram.

I maj var det så Reanin Johannink, der var inde i varmen hos Bendtner.

Parret var sammen til Caroline Wozniackis tennis-showkamp Venus William i Telia Parken i København i slutningen af april.

Fodboldspilleren og modellen kyssede på tilskuerrækken, og Bendtner bekræftede dagen efter, at Johannink var hans kæreste.

Da han var gæst i radioprogrammet "Go' Morgen P3", blev han nemlig spurgt, om hans date til tennis-kampen var en ny kæreste.

- Ja, det er det lød svaret fra Rosenborg-angriberen.

- Vi har faktisk været sammen i to uger nonstop. Det er lidt voldsomt, men det har været dejligt. Det er også på tide, at man prøver det, tilføjede Bendtner.

Nu er det altså så Philine Pi Roepstorff, der gør fodboldspilleren varm om hjertet. Philine gjorde sig uheldigt bemærket, da hun forsøgte sig som reklamefilmsmodel tilbage i 2016, hvor hun lavede en mildest talt pinlig reklamefilm.

Hun har tidligere dannet par med fodboldspilleren Emil Berggreen.

Sponsoreret indhold