Nyheder2. april 2016

Kæresten overraskede X Factor-vært på scenen

Tv-værten Joakim Ingversen benyttede den bedste sendetid til at charmere sin kæreste, der er vært på X Factor.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/x-factor_7-org-1064-cpo.jpg
 Foto: Claus Poulsen

De har begge fuld fart på karrieren som tv-værter, så når de endelig ser hinanden, skal tiden udnyttes. Fredag aften greb DR Ultra-værten Joakim Ingversen således chancen for at kaste et par kærlige ord efter sin kæreste, Sofie Linde, der er vært på X Factor.

De to stod nemlig på samme scene, da Sofie Linde under finalen reklamerede for kærestens program, der kørte på DR Ultra i X Factors pause før den endelig afgørelse.

Forelskelsen var ikke til at tage fejl af, da Joakim Ingversen derefter tog ordet på scenen.

- Må jeg have lov at sige, hvor ser du godt ud, sagde han til Sofie Linde og kiggede derefter ind i kameraet med stolt mine:

- Det der, det er min dame!, udbrød han og fik gjort den storsmilende X Factor-vært helt befippet, og hun måtte lede lidt længere end normalt efter ordene, fortæller hun efter showet.

- Jeg syntes, det var vildt sjovt, han skød mig fuldstændigt ud af den, siger hun og griner.

- Det er typisk Joakim, det var ikke en del af generalprøven, fortæller Sofie Linde, der først fortalte om sit forhold til tv-værten i efteråret 2015.

Et halvt år senere er de varme følelser tydeligvis langt fra kølnet mellem de to. Ingversens lille gimmick falder da også i god jord hos Sofie Linde.

- Det er da skidesødt. Jeg synes jo, at Joakim er verdens dejligste mand, siger hun.

Duoen Embrace vandt årets X Factor.

Se flere billeder fra finalen her:

X Factor-finalen 2016

Sponsoreret indhold