Nyheder6. november 2017

Kæresten friede til Tina Dickow – men hun sagde nej

Da Tina Dickows kæreste for første gang gik på knæ og stillede det store spørgsmål, kvitterede sangerinden med et rungende, men kærligt ”nej”. - Jeg regnede selvfølgelig med, at han ville give det et nyt skud dagen efter, fortæller Tina Dickow. Hun kom dog til at vente syv måneder
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/fe-47849_2.jpg
 Foto: All Over

I dag er Tina Dickow og den islandske musiker Helgi Jónsson lykkelig gift – men historien om deres forlovelse er bestemt en smule atypisk.

For Helgi endte med at gå på knæ hele to gange – for første gang sagde Tina Dickow ”nej”.

Det afslører hun i sin 340 sider lange selvbiografi ”Tæl til Tina”, der udkommer i dag, den 6. november.

I bogen fortæller ”Count to ten”-musikeren om det første frieri, som altså endte med et nej.

- Jeg sagde nej, fordi vi har for fulde på en aften, der var poetisk og vidunderlig efter en koncert i Berlin.

- Jeg tænkte: ”Det kan ikke passe, at det skal foregå sådan”. Og jeg regnede med, at Helgi ville fri igen, efter tømmermændene var forsvundet, fortæller Tina Dickow ifølge DR i bogen ”Tæl til Tina”.

Men sådan skulle det altså ikke gå – for Helgi gik først på knæ syv måneder senere, i julen 2013.

- Jeg regnede selvfølgelig med, at han ville give det et nyt skud dagen efter eller i løbet af ugen. I det mindste mens vi var i Berlin? Eller i hvert fald i løbet af sommeren så? I løbet af efteråret da? Men der skete ingenting. Ikke før jeg skrev sangen ”Ask Again”, fortæller Tina Dickow i bogen.

I ”Ask Again” synger Tina Dickow blandt andet:

”Du kyssede mig og stillede spørgsmålet. Ja det store fire ord lange spørgsmål. Jeg smilede og sagde: Spørg mig igen, når tømmermændene er forsvundet. Men du spurgte ikke næste morgen. Du spurgte ikke den dag. Du spurgte ikke den sommer, og nu er vinteren snart ovre. Spørg igen. Jeg skal nok sige ja. Ja. Hvis du spørger mig igen, skal jeg nok sige ja. Ja. Lige gyldigt hvornår er svaret ja”.

Og i julen gik Helgi altså igen på knæ – og Tina Dickow svarede ”ja”!

Tina Dickow og Helgi blev gift 14. juni 2014 i en trækirke ved foden af en gletsjer i den islandske ødemark, omkring tre timers kørsel fra den islandske hovedstad, Reykjavík.

Sammen har parret børnene Emil og Josefina, som blev født i henholdsvis 2012 og 2014.

Tina Dickow venter barn nummer 3

Sponsoreret indhold