Nyheder29. oktober 2011

Kæresten efterlader Wozniacki i Tyrkiet

Der er ikke gode vilkår for romantik for Caroline og hendes golf-kæreste
Caroline viste ignatursmilet frem, da Rory tidligere på året fandt tid i kalenderen til at besøge hende under tennisturneringen i New Haven.
Caroline viste ignatursmilet frem, da Rory tidligere på året fandt tid i kalenderen til at besøge hende under tennisturneringen i New Haven.
 Foto: All Over Press

Livet som international tennisdarling kan være hårdt nok i forvejen, men når man oven i købet er nyforelsket og bare gerne vil have kvalitetstid sammen, så kan livet på toppen være ret bittert.

Det måtte Caroline Wozniacki i weekenden endnu engang indse, da hendes kæreste, Golfspilleren Rory McIlroy, besøgte hende i Tyrkiet men måtte forlade hende igen efter kun et par dage.

Forlod Miss Sunshine efter få dage
- Vi har ikke set hinanden i fire uger denne gang, men det er okay. Vi ved jo godt begge to, at sådan er det. Det må vi bare vænne os til, sagde en ærlig Caroline på sit pressemøde i mandags i forbindelse med det uofficielle verdensmesterskab i Tennis, der finder sted i Istanbul, Tyrkiet.

Carolines nordirske golfmand ankom til Istanbul i torsdags, men selv om de fleste havde forventet at han ville blive og støtte sin populære kæreste hele turneringen igennem, sad han allerede mandag i et fly på vej til Shanghai, hvor han skal spille golf.

Der er ikke meget tid til at dyrke romantikken når man er idrætsstjerne.

Sponsoreret indhold