Nyheder18. januar 2019

Leder efter forsvundne Kelsey på losseplads: kæresten anholdt for drab

Den 29-årige mor fra Colorado har været forsvundet siden november. Politiet har to teorier, om hvad der er sket med Kelsey
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kelsey_-_privatfoto.jpg
 (Foto: Privat)

Ingen har set 29-årige Kelsey Barreth siden november sidste år, og søgningen efter den unge kvinde er nu udvidet til en losseplads.

Det skriver People

På den amerikanske helligdag 'Thanksgiving' sidste år blev Kelsey Barreth set i live for sidste gang. Et kamera fangede Kelsey og hendes et år gamle datter gå ind i et supermarked.

Selv om liget af 29-årige Kelsey ikke er blevet fundet, blev hendes forlovede, Patrick Frazee, i slutningen af december anholdt og sigtet for to tilfælde af mord og tre opfordringer til at begå mord.

Patrick Frazee, som ikke boede med Kelsey, har fortalt politiet, at de mødtes den samme dag, så han kunne give datteren til Kelsey. Først 10 dage senere blev 29-årige Kelsey meldt savnet af moderen, som ikke bor i samme stat.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kelsey_og_familien._foto_privat.jpg
 (Foto: Privat)

Kelseys forlovede er blevet anholdt for drabet. (Foto: privat)

Ifølge anklageskriftet mod Patrick Frazee har politiet rejst to tiltaler for mord, fordi de har to teorier, om hvad der er sket med den unge mor.

Enten slog Patrick Frazee selv Kelsey ihjel, eller også prøvede han angiveligt at begå røveri sammen med en anden, før de slog hende ihjel.

Frazee er varetægtsfængslet uden kaution. Det er uvist, hvordan han forholder sig til anklagerne.

Politiet efterforsker også en anden person. Deres antagelse er, at en kvinde fra Idaho har været med til at skaffe sig af med Kelseys telefon.

Det er stadig et mysterie, hvordan forholdet mellem Kelsey og Patrick var. Flere pårørende til Kelsey har fortalt, at hun havde sluttet forholdet uger inden, hun forsvandt. Andre har fortalt, at de to slog op den samme dag, som hun angiveligt blev slået ihjel. Det skriver People.

Kelseys forældre fik forældremyndigheden over den 15 måneder gamle pige, efter politet offentliggjorde, at de troede, den 29-årige mor er død.

Kun et par måneder forinden købte Kelsey et hus i Woodland Park til sig selv og datteren Kaylee.

Det toværelses-hus var kun omkring 20 kilometer væk fra det sted, hvor hvor Frazee boede med sin mor på trods af, at de to var forlovede.

Hjemmet i Woodlank Park er, hvor politiet tror, at Kelsey blev dræbt omkring 22. november.

Sponsoreret indhold