Nyheder 1. juli 2007

KÆRESTE RYGTER

Nu svirrer rygtebørsen igen om den eftertragtede engelske prins William. Han skulle efter sigende være faldet for sangeren Joss Stone

Hun er Kate Middletons diametrale modsætning. Hun er til hashrygning, piercinger og er netop blevet kåret som en af USA's dårligst klædte. Alligevel er der meget der tyder på, at hun og prins William har en flirt kørende.

Rygterne om den 20-årige sanger og den 24-årige prins startede i juni da William gik i gang med at planlægge den mindekoncert for sin afdøde mor, Diana, der bliver holdt i dag (søndag). Dengang ringede prinsen nemlig til Joss Stone for at aftale, hvilke numre hun skulle optræde med.

- Joss er lykkelig over, at han ringede til hende. Der var kemi mellem dem med det samme. Hun synes han er superskøn og hun er utroligt beæret, har en kilde fortalt til den engelske avis The Mirror.

Og netop kemien mellem dem var ikke til at tage fejl af da de to i formiddags mødtes til prøverne på dagens store koncert.

De grinede og lo konstant i hinanden selskab. Og da de efter noget tid gik hver til sit var det med store og ømme afskeds kram. Så måske er William alligevel ved at komme sig over bruddet med Kate Middleton.

Sponsoreret indhold