Nyheder11. august 2014

Kæmpebonus på borgernes regning

Søren Pape scorer kassen på jobskifte
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/47d876881b614b03ab3f426a2062635e.jpg
 Foto: All Over



Den nyslåede politiske leder for Det Konservative Folkeparti (K), Søren Pape Poulsen, modtager godt 415.000 kroner af Viborg Kommune som fratrædelsesordning, nu hvor han skal lede det højreorienterede parti.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga: Alle mænd er svin

De svimlende 415.000 kroner svarer til seks måneders løn som borgmester, og fordi Pape har været borgmester i fire år, har han optjent ret til seks måneders løn som fratrædelsesordning.

Penge, som borgerne i Viborg Kommune skal betale gennem skatten. Urimeligt, mener flere indbyggere i kommunen. Rimeligt, mener formand for KL - og borgmester i Kalundborg Kommune - Martin Damm, som ikke mener, at reglerne bør ændres, siger han til dr.dk.

LÆS OGSÅ: Vildt overskud: Karsten Ree scorer formue

Normalt får man ikke penge, når man smutter fra en stilling frivilligt, men sådan er det altså ikke i Papes tilfælde, som kan grine hele vejen til banken, før han sætte sig på tronen hos Det Konservative Folkeparti.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen: Scorer kassen

Posten som politisk leder er ikke aflønnet, men når Pape i slutningen af september bliver udnævnt som partiformand, begynder pengene at rulle ind igen.

LÆS OGSÅ: Beyoncé intim med Obama!

Sponsoreret indhold