Kæmpe succes-serie: ’Arvingerne’ solgt til 40 lande

Gro - spillet af Trine Dyrholm - i DRs \'Arvingerne\'

Gro - spillet af Trine Dyrholm - i DRs 'Arvingerne'

Foto: DRDet er ikke kun herhjemme, at 'Arvingerne' lægger gaderne ude. Sådan bliver det efter alt at dømme også i 40 andre lande - for DRs successerie med blandt andre Mikkel Boe Følsgaard og Trine Dyrholm i hovedrollerne er blevet solgt til hele 40 lande, skriver B.T.

Salget af den danske dramaserie er sket på den internationale tv-festival, der foregår i Cannes i disse dage.

LÆS OGSÅ: Det kan vi se frem til i anden sæson

'The Lecacy' (som serien hedder i udlandet) er solgt England, Frankrig, Tyskland, Holland, Belgien, Rusland,., Luxembourg, Østeuropa. Australien har købt serien på dvd.
Sidst vi så Emil, var han havnet i et thailansk fængsel - om det lykkes ham at slippe ud, må vi vente med at se (Foto: DR)


- Det er dejligt, at der er store forventninger, selv om det er noget, der kan give præstationsangst, siger dramachef i DR, Pia Bernth, til B.T.

Rundt rundt 1,6 millioner danskere har fulgt med i første sæson af Arvingerne, som løb over skærmen i januar og februar. Optagelserne til anden sæson af 'Arvingerne' begyndte i går, den 9. april, men der er ikke sluppet mange detaljer ud om, hvad der sker med Emil, Frederik, Signe og Gro.

LÆS OGSÅ: Hov! Opdagede du også den pinlige fejl i 'Arvingerne'

Vi ved dog, at der kommer en lille ny i serien. Holdet bag 'Arvingerne' har nemlig efterlyst til baby, der er født i begyndelsen af februar, til at medvirke i næste sæson af serien:
Frederik gennemgik i første sæson en hård periode, fordi hans bror Emil havde været sammen med konen (Foto: DR)


- Babyen skal helst have lyst/mellemblond hår og blå øjne. Tvillinger er også meget velkomne. Optagelserne er fra start april - slut oktober 2014 og er delt op i 3 blokke. I den første blok som er fra 9. april- 26. maj skal vi bruge vores baby ca. 9 dage, skrev holdet bag serien på Facebook og tilføjede, at optagelserne kommer til at foregå i det københavnske.

LÆS OGSÅ: 'Arvingerne' Har Emil gjort sin brors kone gravid?

Manuskriptforfatter Maya Ilsøe er nemlig ikke meget for at løfte sløret for, hvad vi kan forvente i næste sæson af serien om Signe, Gro, Frederik og Emil, men hun afslører dog en del af temaet:

- Jeg kan ikke afsløre for meget, særligt ikke i forhold til selve handlingsgangen. Men jeg kan sige så meget, at hvis første sæson handlede om omdefineringen eller revurderingen af familierelationer - at man finder ud af, at sandheden om familien måske er anderledes, end man troede - så handler anden sæson mere om, hvordan man kan løsrive sig og gøre sig fri af den arv, siger den 38-årige manuskriptforfatter til Soundvenue.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close