Kæmpe online-fest: Kom med til stor 90'er koncert live

Sidste år var der fyldt med mennesker, som nød den store Vi Elsker 90\'erne koncert i Rødovre. I år må de mange mennesker nøjes med at se med hjemme fra stuen

Sidste år var der fyldt med mennesker, som nød den store Vi Elsker 90'erne koncert i Rødovre. I år må de mange mennesker nøjes med at se med hjemme fra stuen

Foto: Krestine Havemann

På lørdag giver Vi Elsker 90'erne og SE og HØR dig en lille smule af hverdagen tilbage, når vi sender Danmarks største 90'er-koncert direkte fra Forum i København.

For selv om vi i disse corona-tider ikke alle kan mødes under åben himmel og plukke æbler i fællesskab til tonerne af Diskofil, så skal det ikke holde os fra at feste - bare hver for sig.

På lørdag den 2. maj blænder vi her på SH.dk op for dette års største online-fest, når vi sender Vi Elsker 90'erne: Biggest Stay Home Party live her på siden.

Selve arrangementet bliver afholdt i den legendariske koncertsal Forum i København, hvor der naturligvis ikke er et eneste menneske blandt publikum - de sidder nemlig alle sammen derhjemme. Koncerten varer fra klokken 20.00 til 22.00.

Gennem årene har Vi Elsker 90'erne etableret sig og skabt en kæmpe fest over hele landet, når du har turneret land og rige rundt med et væld af 90'ernes største kunstnere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Der er lagt op til et brag af en fest på lørdag (Foto: Vi Elsker 90'erne)

Succesen bliver gentaget på lørdag, og selv om det er på en lidt anden måde, så står værterne Dan Rachlin og Riffi Haddaoui klar til at give dig corona-krisens største fest.

Du kan allerede nu godt gå i gang med at planlægge festen hjemme i stuen med drinks og snacks, for der skal ikke spares på noget. Det bliver der i hvert fald ikke fra arrangørens side.

Line-uppet er allerede så småt på plads, men i løbet af ugen vil vi her på siden offentliggøre de sidste store overraskelser, som fuldender det tætpakkede program.

Artiklen fortsætter under billedet...

Riffi Haddaoui og Dan Rachlin er værter ved den store online 90'er-fest, mens DJ'en Lille Lars skal vende plader til den store guldmedalje (Foto: Krestine Havemann)

Indtil videre er her et udpluk af dem, der er blevet offentliggjort til at spille til Vi Elsker 90'erne: Biggest Stay Home Party på lørdag den 2. maj:

Chief One, Twenty 4 Seven, Cut'N'Move, Diskofil, Blå Øjne, Hit'N'Hide, Harske Hubbi, Dj Skoge og mange, mange flere!

Du kan med fordel følge med her på SH.dk i løbet af ugen, hvor vi vil afsløre det fulde line-up samt komme med spændende interviews fra flere af artisterne og værterne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close