Kæmpe festdag: Jespers drøm er gået i opfyldelse

Jesper Sørensens drøm er i dag gået i opfyldelse

Jesper Sørensens drøm er i dag gået i opfyldelse

Foto: Rene SchützeI dag er en vaskeægte festdag for 16-årige Jesper Sørensen fra Nordjylland. Den unge fyr - der er kendt som 'drengen i den gamle krop' på grund af sin sygdom - har nemlig fået et kæmpe ønske opfyldt: I dag mødes han med 17 af sine venner i Rebild i Nordjylland.

Og det er ikke hvilke som helst venner, som Jesper Sørensen skal vise rundt i sin hjemegn. Alle lider af den yderst sjældne sygdom progeria lige som Jesper Sørensen. En sygdom, der får kroppen til at ældes op til syv gange hurtigere end normalt.

- Han er lykkelig over, at det lykkedes at samlet nok penge ind til at få træffet til Danmark. Han har glædet sig til at vise Nordjylland frem til vennerne, og han har løbet stærkt de sidste par måneder for at det skulle lykkes, fortæller eventmanager Karen Bering til TV2/Nord.

LÆS OGSÅ: Jesper får sin drøm opfyldt... har indsamlet over 300.000 kroner

Jesper Sørensen fra Poulstrup erobrede danskernes hjerter, da han for år tilbage fortalte om sit liv med sygdommen progeria i en række dokumentarprogrammer på TV2. Og at Jesper Sørensen er en populær fyr i det danske land, kom også til udtryk, da han begyndte at samle penge ind, så drømmen kunne blive en realitet.

I alt blev der nemlig samlet imponerende 530.414 kroner ind - og derfor kan Jesper Sørensen altså i dag se sin drøm blive til virkelighed.

De 17 progeriabørn og deres forældre skal være i Danmark indtil mandag, og der venter dem alle en masse oplevelser. De skal blandt andet køre gokart, en tur i Fårup Sommerland, pigerne skal en tur på skønhedsklinik, ligesom der skal spises is på stranden i Blokhus.

- De har masser af fritid, så de kan hygge og slappe af. De ser jo kun hinanden én gang om året, så der skal være tid til snak, siger Karen Bering til TV2/Nord.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close