Nyheder22. februar 2022

Kæmpe bjørn på madjagt: Hank the Tank er brudt ind i 28 huse for at finde mad

Den 220 kilo tunge bjørn Hank the Tank bliver ved med at bryde ind i folks hjem for at finde mad. Nu vil myndighederne aflive ham.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kender du det med, at man kan opføre sig lidt fejt, når man er sulten og måske kommer til at gøre ting, der ikke er helt ok?

Det gør den massive bjørn Hank the Tank i hvert fald. Indtil videre har han brudt ind i 28 hjem i South Lake Tahoe i jagten på mad.

Det skriver TMZ.

En stor herre

Hank strejfer rundt i gaderne og er blevet set mere end 100 gange siden juli.

Det er tydeligt, at menneskelige møder ikke skræmmer ham. Han vil gå langt for at prøve at få poterne i madresterne i de forskellige hjem.

Og jagten har tydeligvis givet pote. For Hank er med sine 220 kilo en del større end en almindelig bjørn, der i gennemsnit vejer mellem 45 og 130 kilo.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/273735105_5408918165802085_7637281204095060298_n.jpg
 Privatfoto

Hank the Tank har det, mange vil kalde for en god appetit.

Ikke bange for mennesker

Flere lokale myndigheder har prøvet at skræmme ham væk med høje lyde, paintballskud og strømpistoler, men intet holder ham væk fra den endeløse buffet i de forskellige hjem.

– Dette er en bjørn, der har mistet al frygt for mennesker. Det er en potentielt meget farlig situation, siger Peter Tira, der er talsmand for det californiske departement for fisk og vilde dyr, til New York Times.

Han fortæller også, at deres plan er at fange Hank og muligvis aflive ham.

En blid kæmpe

Det er dog ikke hos alle, det falder i god jord, at bjørnen muligvis skal aflives.

Flere lokale påpeger, at selv om han forsager noget ejendomsskade, så er han en blid kæmpe, der aldrig har gjort et menneske fortræd.

– Han spiser bare fredeligt. Han hverken angriber, knurrer eller laver uhøflige ansigter, siger en af de lokale.

HAN BURDE IKKE DØ

TMZ har også været i kontakt med en talsperson fra foreningen BEAR League, der er en organisation, der ønsker at mennesker skal leve i harmoni med bjørne.

Ann Bryant fra foreningen fortæller, at de desperat forsøger at få ham ind på et dyrereservat.

Hun mener ikke, det er Hanks skyld, at han bryder ind. Folk i lokalområdet har været for dårlige til at sikre deres affald ordentligt, og så har Hank lært at drage fordel af det nemme måltid, og derfor burde han ikke aflives, men i stedet blive flyttet til et sted, hvor der er plads til ham.

– Han burde ikke dø for at gøre det, han er skabt til at gøre, fortæller hun.

Sponsoreret indhold