Nyheder3. oktober 2022

Kæmpe ændring: Nu vender "The Voice '22" tilbage

"The Voice '22" genopstår, selv om arrangementet egentlig var aflyst
Tessa vandt "The Voice Prisen" i 2021.
Tessa vandt "The Voice Prisen" i 2021.
 Foto: PR

Det er endnu engang tid til kæmpe musikfest med The Voice som afsender, for selv om det egentlig var meldt ud, at "The Voice '22" var aflyst, er sagen nu en anden.

Arrangørerne har nemlig lavet en kovending og besluttet, at eventet alligevel bliver til noget.

Det skriver The Voice i en pressemeddelelse.

I dag afslørede The Voice dato, venue og artister til "The Voice '22"-koncerten, der løber af stablen fredag den 11. november på Københavns nye spillested på Refshaleøen, STAGEBOX.

– Efter aflysningen har vi de seneste måneder været på jagt efter et venue, der kan rumme os og de mange artister, fortæller programdirektør Mikkel Westerkam.

I radioen kunne lytterne derfor høre eftermiddagsværten, Julie Rahbek, ringe rundt til de mange artister og afsløre, hvem der går på scenen i år. Fra rappens verden er det navne som Icekiid, Lamin og D1MA, der leverer de hits, lytterne kender fra radioen.

Christopher lægger også vejen forbi i forlængelse af sin Tysklandstour, mens albumaktuelle Clara spiller en stribe af sine iørefaldende radiohits.

De seneste par år har de danske radiolyttere i høj grad også været begejstrede for Drew Sycamore og Ericka Jane, der begge kommer og spiller til "The Voice '22". Sidste år optrådte Andreas Odbjerg for første gang til The Voice-koncerten og i år vender han tilbage med en ny stribe hits, der siden er blevet landeplager. Aftenen byder også på Specktors, der kommer til at sætte fuld gang i årets fedeste koncertoplevelse.

I modsætning til tidligere års udgaver af koncerten, er det ikke muligt at købe billetter. Billetterne bliver nemlig udloddet i konkurrencer i radioen på The Voice og på stationens sociale medier.

Det store musikprogram bliver suppleret med en stribe prisoverrækkelser. Den eftertragtede "The Voice Prisen", der de to seneste år er blevet vundet af Tessa, skal uddeles på aftenen. Desuden er der priser til "Årets Forbillede", "Årets Producer" og "Årets Nye Artist".

Hele showet bliver kædet sammen af radiostationens populære værter.

Sponsoreret indhold