Nyheder 2. juni 2016

Kække rapdrenge vil have mere kærlighed

Drengene i Vild $mith synes, at vi skal blive bedre til at fortælle andre, at vi elsker dem.
Foto: Thomas Laursen

De plejer at synge om vilde byture med flotte piger i hits som "Vild i dag, syg i morgen", "Gør det godt" og "På det shit igen". Men i Vild $miths nyeste single "Kærlighed" er der kommet andre boller på suppen.

For vi skal blive bedre til at erklære vores kærlighed til hinanden, mener de tre hiphopdrenge.

- Det kan være rigtig svært at fortælle nogen, at man elsker dem, men vi burde gøre det noget mere. Jo mere kærlighed man kan få, jo bedre, og vi tænker, at folk kan bruge vores sang til at sige, at de elsker hinanden, fortæller Moses Luxhøj, der er rapper i gruppen.

Men det har langt fra været nemt at skrive en kærlighedssang på dansk, for Vild $mith synes faktisk, at det engelske "I love you" lyder langt mere cool end "Jeg elsker dig".

Det var først på en sommerhustur, at Esben, Daniel og Moses fandt på at vende kærlighedserklæringen om, så ordene faktisk bliver lagt i munden på den, de synger til.

- At sige "du elsker mig" kan for eksempel bruges afvæbnende i et skænderi. Nogle gange ved man jo ikke engang, hvad man skændes om, og så kan man lige så godt minde hinanden om, at man elsker hinanden, siger Moses Luxhøj, der i gruppen går under navnet "Vild Ting".

[node:aller-related-content]

Til gengæld ved han, at den omvendte kærlighedserklæring skal bruges med stor forsigtighed.

- Vi tre i Vild $mith bruger den ofte overfor hinanden, men der skal nok mere til, hvis vi vil forsones med vores kærester efter et skænderi, griner rapperen.

"Kærlighed" er første single fra gruppens kommende EP med titlen "Vild", som bliver udgivet til sommer.

Sponsoreret indhold