Nyheder24. juni 2009

Justin Timberlake: Uskyldigheden selv

Trods hårdnakkede rygter om det modsatte bliver pop- og filmstjernen nu bakket op i, at han ikke har været Jessica Biel utro
Jessica og Justin danner stadig par – kun rygter siger noget andet
Jessica og Justin danner stadig par – kun rygter siger noget andet
 Foto: All Over

28-årige Justin Timberlake har i den grad været ramt af rygter om utroskab, efter at han for 2 uger siden blev set snakkende med en ukendt kvinde på New York-restauranten Now Avenue.

Rygterne begyndte for alvor at løbe løbsk, da skuespilleren Lindsay Lohan indikerede utroskaben med beskeden "Where's JB, cheater" ('Hvor er JB, snyder') på sin Twitter-profil. "JB" skulle være Timberlakes kæreste Jessica Biel.

Selv om Lohan senere har påstået, at der var nogen, som havde hacket hendes Twitter-profil, så så det ikke godt ud for den ellers altid så pæne Timberlake.

Men nu kommer natklubejeren Noah Tebberberg fra Now Avenue pop- og filmstjernen til undsætning. Han påstår, at klubbens overvågningskameraer beviser, at Timberlake er uskyldigheden selv.

- Min makker Danny var oven i købet sammen med Justin og hans mandlige venner hele natten og garanterer, at der ikke skete noget med andre kvinder, siger han til contactmusic.com.

Hverken Justin Timberlake eller for den sags skyld Jessica Biel har ønsket at kommentere rygterne om utroskab.

Sponsoreret indhold