Julie Zangenberg voldtaget

Smukke Julie Zangenberg bliver voldtaget i den nye film \

Smukke Julie Zangenberg bliver voldtaget i den nye film "Viceværten", der har premiere i foråret 2012

Det er ikke altid lige sjovt at være ung skuespillerinde. Det måtte 22-årige Julie Zangenberg erkende, da hun skulle spille overfor Lars Mikkelsen i den nye film "Viceværten".

Filmen har først premiere i foråret 2012, men allerede nu taler unge Julie ud om den grænseoverskridende opgave, det var at blive voldtaget af den 25 år ældre skuespiller Lars Mikkelsen, der spiller vicevært i filmen.- Det var en vild og svær produktion, men jeg elskede at lave filmen. Selvfølgelig var det også rimelig hårdt. Der var nogle scener, hvor Lars Mikkelsens karakter tager pigen, jeg spiller, uden at hun gør modstand. Hun bliver voldtaget nøgen på et betongulv, og jeg fik mærker på både ryg, ben og skulderbladene, fortæller Julie til billedbladet.dk.

Læs også: Julie Zangenberg helt nøgen

De hårde sexscener betød det, at frøken Zangenberg måtte lære sine egne grænser bedre at kende og sige nej, når det blev for meget.

Læs også:
"Klatretøsen": Splitternøgen

- Rollen har ikke ødelagt mig, og jeg har ikke ondt af mig selv. Men jeg havde efterfølgende en periode på en uges tid, hvor jeg lige skulle komme tilbage til mig selv. Jeg havde jo så intenst været en anden person og spillet voldsomme sexscener, forklarer smukke Julie.

Læs hele interviewet med hende her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close