Julie Zangenberg: Se min kæreste

Hvem mon får lov at kysse på denne unge kvinde?

Hvem mon får lov at kysse på denne unge kvinde?

Foto: Krestine Havemann

Smukke Julie Zangenberg er frygtelig forelsket for tiden. Den heldige herre, der nyder blondinens ubetingede opmærksomhed er komikeren Mikael Wulff.

Den 16 år ældre mand og det unge talent har været kærester i et år, og deres kærlighed blomstrer.

Læs mere: Julie med i pornostykke

- Aldersforskellen betyder intet. Vi har det super godt sammen og har den samme tilgang til livet. Jeg er meget glad for ham, siger Julie til Ekstra Bladet.

Det nyeste medlem af Live fra Bremen-holdet, der allerede blev berømt for mange år siden, med sin rolle i Klatretøsen, falder også lige i den kendte komikers smag.

- Faktisk har alle de kvinder, jeg har været sammen med, været ret forskellige. Altså bort set fra at de alle sammen lignede hinanden. Udenpå. De var alle sammen lyshårede, meget "danske" - og lignede alle sammen de typer, jeg gik i gymnasiet med. Det er ikke bevidst, men det må jeg ligesom konkludere retrospektivt, har han tidligere fortalt til Femina.

Komikeren Mikael Wulff har æren af at kunne kalde labre Julie sin kæreste (Foto: Thomas Laursen)

Selvom de er glade for hinanden, så er de dog ikke flyttet sammen. Mikael bor på Vesterbro og Julie lever livet i indre København, men de er begge glade for deres hjemby.

Læs mere: Det koster Mikael Wulff og hans venner

- Vi elsker byens puls. Jeg er storforbruger af kultur, og jeg elsker mad, en interesse jeg deler med min kæreste. Der er ikke mange restauranter i København, som ikke har haft besøg af mig. Vi har appetit på livet, siger hun til Ekstra Bladet.

Se traileren for den nye sæson af "Live fra Bremen" med Julie Zangenberg.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close