Nyheder27. september 2012

Julie Zangenberg: Knalder med gamle mænd

Skuespilleren går til den på lagnerne med liderbasser, der er over dobbelt så gamle som hende
Zangenberg får sig en omgang på lagnerne med bl.a. Tommy Kenter i den nye film.
Zangenberg får sig en omgang på lagnerne med bl.a. Tommy Kenter i den nye film.
 Foto: All OverPrivat er hun fodboldgøgleren Nicklas Bendtners sovedyr, men i en ny dansk film forholder det sig anderledes.

Julie Zangenberg spiller således rollen som ung, nærmest lolita-agtig sexdukke i den nye danske film 'Viceværten', hvor hun lægger krop til midaldrende eller decideret gamle mænds sexfantasier.

Viceværten, spillet af Lars Mikkelsen, er den første, der kaster sig over blondinen i filmen, efter at han finder den nøgne - og villige - pige under et lagen i et boligkompleks.

Mikkelsen og hans venner, spillet af Tommy Kenter og Nicolai Kopernikus, finder ud af, at sex med Zangenberg nærmest mirakuløst kurerer deres forskellige sygdomme og skavanker, men her stopper sexlegene ikke.

For de tre venner har selvfølgelig flere kammerater, der også skal helbredes, og håber på en tur på den unge sexdukke - heriblandt gråsprængte Leif Sylvester.

Det bliver spændende at se, om klatretøsen trækker Nicklas Bendtner med til premiere og dermed tvinger ham tl at se hende have sex med andre mænd.

Se trailer for filmen her


Sponsoreret indhold