Nyheder7. maj 2012

Julie Zangenberg: Hiver stikket ud

Nicklas Bendtners smukke skuespillerskat siger stop
Af af
Julie Zangenberg vil bruge noget kvalitetstid sammen med sine venner og ikke mindst sin fodboldkæreste Nicklas Bendtner
Julie Zangenberg vil bruge noget kvalitetstid sammen med sine venner og ikke mindst sin fodboldkæreste Nicklas Bendtner
 Foto: All Over.

Hun er ung, smuk og succesrig.

23-årige Julie Zangenberg, som er kendt fra bl.a. TV2's "Live fra Bremen", har i den grad fart på karrieren som skuespiller.

Men nu siger dejligheden stop for en periode.

Læs også: Julie Zangenberg jubler: Nyt job

Det skriver Julie Zangenberg på sin Twitter-profil.

"Til mine søde followers: mine tweets bliver nok primært fritids-baserede den næste periode, da jeg har taget min første ferie i lang tid ovenpå en masse dejligt arbejde, rejser jeg lidt rundt, sover længe, ser mine mennesker og lader op. I slipper nok ikke helt for mig henover sommeren, da jeg har ting, der kommer ud, lidt jobs (kan ikke slippe helt;) og nogle nyheder til jer. Men nu er I advaret om fare for "jeg bager kage"-tweets og andre hyggelige ligegyldigheder. Hav det dejligt! Kh Julie Z", lyder den lange stopmelding fra Nicklas Bendtners kæreste.

Læs også: Julie Zangenberg: Tvunget tynd

Ifølge Zangenbergs PR-agent, Elisa Lykke, at den lange ferie ikke skyldes stress, men blot et ønske om at have noget fritid.

- Julie har arbejdet rigtig hårdt nonstop på "Live fra Bremen", og har derfor ikke haft tid til at holde en længere ferie. Så indtil efter juli holder hun fri fra alt, lige bortset fra nogle ambassadørjobs, siger Elisa Lykke til seoghør.dk.

- Så har hun tid til at se sin familie, venner og kæreste, afslører PR-kvinden.

Sponsoreret indhold