Nyheder12. december 2011

Julie Zangenberg: Bollebevægelser

Rasmus Seebach tabte endnu engang kampen om blondinen, som lavede fræk sex-gymnastik på sin nye flamme, Nicklas Bendtner
Julie Zangenberg holdt sig bestemt ikke tilbage lørdag aften
Julie Zangenberg holdt sig bestemt ikke tilbage lørdag aften
 Foto: All Over

Julie Zangenberg nøjedes ikke kun med at være klædt i en yderst lårkort og fræk kjole, da hun fejrede fælles fødselsdag med Medina på Toldboden i København lørdag nat.

Hun var også som en kåd lille sex-killing spændt op til lir. Det fik Nicklas Bendtner at mærke.

Læs også: Zangenberg elsker sine bryster

Han var endnu engang fløjet hjem fra nordengelske Sunderland kun for at gå til den med Zangenberg, og turtelduerne gik rundt det meste af aftenen hånd i hånd som det naturligste i verden på det propfyldte sted, hvor det vrimlede med alskens andre kendisser.

På et tidspunkt satte Zangenberg sig lidt væk til et siddeområde med Nicklas, hvor der dog også var adskillige andre gæster - heriblandt Rasmus Seebach, som dermed endegyldigt må anses for at have mistet Zangenbergs gunst efter deres flirt tidligere på året. Her viste den frække blondine, at hun ikke bare er dygtig til skuespil og frække smil, men også mestrer kunsten at have sex - uden at have det.

Læs også: Zangenberg helt nøgen i ny film

Hun satte sig således op på skødet af Bendtner, mens hun lavede bollebevægelser, som skulle hun til at dyrke hed elskov med sin tårnhøje angriberflamme.

Nu venter vi bare på, at parret springer ud som officielle kærester …

Sponsoreret indhold