Nyheder24. januar 2018

- Fucking tabere og usle ormeinkarnationer! Julie Rugaard udsat for indbrud

Sangerinden Julie Rugaard har mistet uerstattelige værdier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julie-rugaard-24012018.jpg
 Foto: All Over Press

Sangerinden og radioværten Julie Rugaard raser helt naturligt på Facebook, efter at hun har været udsat for indbrud i sit og kæresten Mads Juuls hjem.

Indbruddet fandt sted i sidste uge, og tyven eller tyvene er løbet med uerstattelige værdier.

- Mens jeg var til en skøn fest med skønne mennesker i går aftes, brød uskønne mennesker ind i mit hjem og stjal en masse ting, jeg og min familie holdt meget af. Arvesmykker, særlige gaver, samlinger mv., skriver sangerinden, der slog igennem i 1999 under kunstnernavnet 'Blå Øjne' med en coverversion af Sebastians monsterhit 'Romeo'. Hun har naturligvis ikke meget til overs for den eller de, der har ribbet hendes hjem. - Jeg er stadig rystet og rasende over, at man kan finde på, at bryde ind i andre menneskers hjem, og stjæle deres ejendele. Det er usle tabere, samfundets beskidte affald, der gør den slags!, skriver hun. Hun håber nu, at hendes Facebook-netværk vil hjælpe med at holde med, om der pludselig bliver solgt ud af hendes stjålne ejendele. - Hvis I ser nogen, der blandt andet sælger: Stor samling af mærkesolbriller, Burberry og Mulberry tasker, Royal Copenhagen stel, Georg Jensen fade og lysestager, pH lampe, B&O højtalere samt smykker og andet godt, så giv mig lige et praj, skriver Julie Rugaard. Hun slutter med en ros til politiet, der reagerede prompte, da hun alarmerede dem om indbruddet. - Og så lige en lille 'thumbs up' til Københavns Vestegns Politi, der kom indenfor 10 minutter og var utrolig søde og hjælpsomme, skriver Julie. For lidt over et år siden blev hun mor til datteren Bjørk. Julie Rugaard har et barn fra et tidligere forhold, men det var første gang, at hendes kæreste Mads Juul blev far. Du kan se Julie annoncere Bjørks fødsel på Facebook herunder:
Opslaget om indbruddet har Julie selv kommenteret flere gange, og hun har desværre erfaret, at tyvene løb med mere, end hun først troede. - Fucking idioter! Det har også taget mine tasker - og 15 års samling af solbriller, som jeg ELSKEDE! Jeg er rasende og mega ked af det. - Jeg er rasende, krænket, ked af det og forvirret. Det er virkelig svært at beskrive, hvilket overgreb det er på mit privatliv og ejendomsret. Fucking tabere og usle ormeinkarnationer, skriver Julie Rugaard.
Galleri med Julie Ruggaard:

"Blå Øjne"-Julie Rugaard - januar 2017

Sponsoreret indhold