Nyheder24. juni 2016

Julie klar til "Vild med dans"

Årets første "Vild med dans"-deltager er bekræftet af TV2
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-91992.jpg
 Kaspar Wenstrup

Det er ved at være den tid på året, hvor vi alle venter i spænding på, hvilke danske kendisser, der skal betræde dansegulvet i efterårets omgang af "Vild med dans".

Og nu har TV2 bekræftet, at sangerinden Julie Berthelsen hopper i danseskoene og tager sig en svingom eller to.

- Jeg har fået at vide, at man kommer i sindssygt god form af at være med i 'Vild med dans', og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er noget, jeg har savnet, og som jeg trænger til, efter der har været gået børn i den de sidste fem år, siger Julie Berthelsen til TV2.

Indtil videre tør Julie ikke at spå om, hvordan det kommet til at gå i danseprogrammet.

- Når jeg er ude at feste med tøserne, ryger jeg da på dansegulvet, men ellers er jeg ikke hende dansemusen, der slår sig løs. Jeg har aldrig gået til dans, og det ligger slet ikke lige til højrebenet for mig. Det er virkelig angstprovokerende og langt uden for min komfortzone, siger hun til TV2.

Det var i den anden sæson af talentshowet "Popstars" i 2002, at hele Danmark lærte 37-årige Julie at kende.

Den gang måtte hun se sig slået på målstregen af Jon Nørgaard, men siden hen fik Julie dog masser af succes. Hun har udgivet flere populære albums, været TV-vært og udgivet bøger.

Det er ikke første gang, at en tidligere "Popstars"-deltager er med i "Vild med dans". I 2013 deltog Maria Lucia, hun dansede dengang sammen med Morten Kjeldgaard.

I galleriet kan du se billeder fra sidste års "Vild med dans"-finale.

Billeder fra 'Vild med dans' finalen 2015

Sponsoreret indhold