Nyheder24. februar 2014

Julie kæmpede for Sonny i et år

Det tog et helt år, inden han fandt ud af, at han ikke kunne undvære den unge mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/f257086705d449bd872aaca682f36c1b.jpg
 Foto: Janus Nielsen, kanal4Der er ikke noget at sige til, at Julie fra De unge mødre smiler, når hun sidder i lejligheden på Amager med sin lille datter Melia på skødet og sin store kærlighed Sonny ved siden af. At de skulle ende som kernefamilie er lidt af en bedrift. 19årige Julie Boraso Heinesen måtte kæmpe i et år for at få Sonny.

De unge mødre: Kæresten går fra Nadja

Arbejdede sammen på McDonald's
Historien om Julie og Sonny startede for tre år siden, da de begge arbejdede på McDonalds. En dag inviterede Sonny hende hjem for at se en film.
- Jeg var dum og naiv, så jeg troede, vi rent faktisk skulle se en film. Men vi nåede vist kun at se forfilmen, griner Julie, som efter et par gange blev meget forelsket i den to år ældre Sonny.
- Jeg kunne lide alt ved ham, og han kunne altid få mig til at grine.

Se på udeoghjemme.dk hvorfor Natacha Nikita fra De unge Mødre er så glad

Sonny ikke klar til kæreste
Sonny var også glad for Julie. Men han var samtidig glad for andre piger.
- Der var rigtig mange piger, der gerne ville have ham, og han var nok på det stadie, hvor han ikke var klar til at få en kæreste. Men jeg ville ikke give op. Hvis jeg vil have noget, så bliver jeg ved, til jeg får det. Men det var da rigtig svært, og jeg blev selvfølgelig ked af det, når jeg hørte, han var sammen med andre, husker den unge mor, som undervejs fik et så venskabeligt forhold til Sonny, at han tilbød hende at flytte ind, da hun på et tidspunkt stod uden bolig.

Natascha Linea fra De Unge Mødre har været adskilt fra sin barn i flere måneder, men håber stadig at kunne amme. Læs hvordan det hænger sammen på udeoghjemme.dk

Forelsket i vennen
Det var ingen nem løsning. Julie boede sammen med en ven, hun var dybt forelsket i, og de mange blandende og stærke følelser eksploderede gang på gang.
- Vi gik hinanden på nerverne og blev uvenner over alt. Til sidst fik jeg nok, siger Julie, som efter et år vendte Sonny ryggen og flyttede for sig selv. Det åbnede Sonnys øjne. Pludselig kunne han se, at han ikke kunne undvære Julie. Fra da af var de ikke længere venner. De var kærester.

På udeoghjemme.dk kan du se hvor tynd Camilla fra de Unge Mødre er blevet


Mærkeligt at kalde hinanden skat
For Julie var det dog ikke uden problemer at få det, hun havde kæmpet for så længe.
- Det var rigtig svært, for det var en stor omvæltning at gå fra at være venner til kærester. Det var mærkeligt at kalde hinanden skat.
Efter nogle startproblemer og en enkelt tænkepause, fandt de dog rytmen som kærester og efter knap fem måneder var Julie gravid.

Sponsoreret indhold