Nyheder11. december 2009

Julie Carlsen: Jul uden stress

Juleaftensdag tager julekalender-skuespilleren en tur rundt til ”et” glas portvin hos hver af naboerne. Ellers har hun ikke så mange juletraditioner
Af af
Julie Carlsen er opdraget til at hygge, ikke stresse, i julen
Julie Carlsen er opdraget til at hygge, ikke stresse, i julen
 Foto: Birger Storm

I DR's julekalender "Pagten" er hun som Marianne ihærdig med julekagebagningen. Selv bager den 41-årige skuespiller også småkager hver uge hele julemåneden, men ellers er det småt med både traditioner og travlhed i december, fortæller hun i Familie Journal.

- Jeg er opdraget til at undgå julestress, og har ikke de helt store traditioner med min familie. Filosofien er, at vi nok skal nå det hele, fortæller hun til bladet.

Også julegaver har Julie Carlsen et afslappet forhold til. Måske stammer det fra dengang, hun og hendes daværende mand, Olaf, ikke havde ret mange penge.

Genbrugsgaver

- Vi pakkede gaver ind, som vi selv havde fået af venner og bekendte, og gav dem videre til vores børn. Blandt andet fik Sigrid et dukkekomfur og blev præcis lige så glad for det, som hun ville være blevet for et splinternyt, fortæller hun i interviewet.

Juleønsker har Julie dog alligevel. Mest aktuelt ønsker hun, at toplederne i denne uge bliver enige om at passe på vores jord.

Selve julen fejrer hun hos sin søster, fordi børnene Tobias og Sigrid på 17 og 14 år er hos deres far.

Læs mere om Julies jul her.

Sponsoreret indhold