Nyheder 16. februar 2009

Julie Berthelsen: Smaskforelsket og skruk

Den smukke sanger har fundet prinsen på den hvide hest i den 6 år yngre håndboldspiller Minik Dahl Høeg
Den grønlandske sangfugl har fundet manden i sit liv - nu skal der laves børn
Den grønlandske sangfugl har fundet manden i sit liv - nu skal der laves børn
Foto: All Over

29-årige Julie Berthelsen er for alvor blevet ramt af Amors pil. Hun har kendt sin kæreste, 23-årige Minik Dahl Høeg, i et lille halvt år, men er allerede klar til at flytte sammen med ham og få børn.

- Jeg er bare så glad. En utrolig følelse, betror Julie Berthelsen sig til B.T.

Sangeren, som netop nu er pladeaktuel med albummet "Lige nu", fortæller dog, at forelskelsen i den noget yngre håndboldspiller kom som et lyn fra en klar himmel.

Forelsket ved et tilfælde

- Det var jo ikke engang med vilje. Han er jo 6 år yngre, så han var ikke en del af omgangskredsen. Men følelsen var der bare med det samme, siger sangeren, som har været kæreste med en anden håndboldspiller, Hans Peter Motzfeldt Kyed, i 5 år.

- Det var sådan, at jeg var nødt til at holde mig lidt tilbage. Hvis sandheden skal frem, havde jeg ikke regnet med at se ham mere end én-to gange, men følelsen var der bare med det sammen, siger hun til avisen.

Den følelse har varet ved, og den 29-årige sanger har nu taget det store skridt og besluttet at flytte til Odense, så hun kan være tættere på Minik, som spiller for GOG.

Vil have børn med Minik

I takt med den stormende forelskelse er tanken om at formere sig også kommet op i Julie Berthelsen, som blev en smule overrasket over lysten til at få børn.

- Jeg havde simpelthen aldrig troet, at det skulle komme til mig. Men det kom som et bagholdsangreb at være skruk. Lige pludselig var det der. Og jeg har sagt til min kæreste, at han skal sige til, hvis det bliver for meget, indrømmer den grønlandske skønhed.

Julie Berthelsen har reflekteret over, hvorfor drømmen om børn pludselig fylder hendes kønne hoved.

- Altså tanken om børn ville jo ikke være der, hvis det var et forhold, jeg var usikker på, bedyrer sangeren, som dog mener, at der kommer til at gå et par år før, der kommer småbørn.

Sponsoreret indhold