Julias Moon mister bandmedlem

Louis Samson er forsanger i Julias Moon

Louis Samson er forsanger i Julias Moon

Foto: All Over PressDen københavnske trio Julias Moon har haft fart på det seneste år, hvor de har turneret landet tyndt og spillet for propfyldte sale. Men nu er der skår i glæden.

Medlemmet Nicolai Gabold forlod nemlig bandet tirsdag, og den populære gruppe går nu fra tre til to.

- Nye tider i Julias Moon. Efter grundlæggende uenighed om gruppens kunstneriske linje, har Nicolai Gabold valgt at forlade gruppen for at gå videre med nye projekter. Louis Samson og Oliver Kincaid fortsætter Julias Moon, skriver bandet på deres Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: X Factor-finale: Nyt dansk stjernepar viser kærligheden

Nicolai Gabold var bandets bassist og komponist, men hans exit betyder ikke, at Julias Moon går i opløsning. Facebook-opslaget medførte massevis af triste kommentarer og knuste pige hjerter, men de resterende to medlemmer forsikrede de frustrerede fans om, at ingen fremtidige koncerter ville blive aflyst.

Julias Moon debuterede i oktober 2013 med nummeret "Bay", som blev Ugens Uundgåelige på P3 og bandet er siden hen kendt for radiohits som "Lipstick Lies" og "Palace".

LÆS OGSÅ: Nyt dansk kendis-par: Se hvem det er

Bandet er ellers ved at slå igennem for alvor. I oktober sidste år skrev den daværende trio under på en stor pladekontrakt med den danske afdeling af internationale Universal Music i samarbejde med amerikanske Republic Records.

Dermed kom elektropop- gruppen i stald med store navne som Ariana Grande, Nicki Minaj, Pearl Jam og mange flere.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close