Nyheder10. oktober 2021

Julen er reddet: Her er ALLE årets julekalendere

Det lader til, at julen er reddet. I hvert fald kan du i år nyde et gensyn med nogle af de allerbedste julekalendere (krydret med lidt nye, selvfølgelig)
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julekalender.jpg
 (Foto: TV 2, DR1)

Det sørme, det sandt… det er jul lige om lidt!

Ja, om under to måneder skriver vi den første december, og det betyder traditionen tro julehygge og julemad – og ikke mindst julekalender i tv!

Herunder har vi samlet listen over alle de herlige julekalendere, vi skal hygge os med i år. Og hvis du er vild med ”de gode, gamle klassikere”, er der god grund til at tro, at din jul bliver ekstra sød.

For i år får vi netop et gensyn med nogle af de allerbedste julekalendere (krydret med lidt nye, selvfølgelig).

TV 2: ”KOMETERNES JUL”

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/kometernes_jul.jpeg

Foto: Christian Geisnæs/TV 2

Årets nye familiejulekalender handler om børnene Mie, Johannes, Noor og Elias, der ved et uheld ender på den fjerne Planet 9. Nu skal de kæmpe for at vende tilbage.

Vises på TV 2 klokken 20.

DR1: ”TIDSREJSEN”

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/tidsrejsen.jpeg

Foto: Tine Harden/DR

I år genudsender DR1 julekalenderen fra 2014. ”Tidsrejsen” handler om den 13-årige Sofie, hvis højeste ønske til jul er, at hendes fraskilte forældre vil finde sammen igen.

Vises på DR1 klokken 19.30.

TV 2: ”ALLETIDERS NISSE”

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/alletiders_nisse.jpeg

Søren Hartvig/TV 2

Også i år skal vi have et gensyn med ”Alletiders Nisse”. I denne julekalender har fået en stor opgave af Nisseversitetet. Opgaven lyder ‘Hvad er en nisse?’, og det sender dem på rejse gennem den nordiske skønlitteratur.

Vises på TV 2 klokken 16.00.

TV 2 ZULU: ”NATHOLDETS JULEKALENDER”

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/natholdets_julekalender.jpeg

Foto: TV 2

Igen i år inviterer Natholdet på juleøl (og alt for høj promille), når Anders Breinholt, Søren Rasted og Carsten Berthelsen lukker op for ”Natholdets Julekalender”. Årets julekalender – der er den fjerde i serien – bliver Anders Breinholts sidste optræden som vært på ”Natholdet”.

Vises på TV 2 Zulu klokken 21.00.

TV 2 PLAY: ”THE JULEKALENDER”

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/the_julekalender.jpeg

Foto: TV 2

Der er gensyn med de tre nisser Fritz, Hansi og Günter, der forsøger at nå hjem med nøglen til Nissen Gammelnoks spilledåse. Desværre er deres propel blevet bøjet, og snitteriet går ikke helt efter planen.

På en nærliggende kartoffelavlergård indlogerer nissernes værste fjende, nåsåren Benny, sig hos ægteparret Oluf og Gertrud Sand (og deres hund Emil).

”The Julekalender” vises på TV 2 Play.

DR Ramasjang: ”Nissebanden på Grønland”

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nissebanden_i_groenland.jpeg

Foto: Preben Trunshøj/DR

I år skal vi have et gensyn med Hr. Mortensen, Lunte, Gemyse, Skipper og Puk, der tager til Grønland for at hjælpe julemanden for at lave gaver til børnene, mens han er ude og finde to magiske ønskesten. Stenene skal nemlig helst ikke ende i de forkerte hænder.

Vises på Ramasjang klokken 17.00.

På DR Ultra på DRTV bliver "Klassens Jul" desuden genudsendt, ligesom det bliver muligt at se følgende julekalendere på TV 2 PLAY:

– ”Brødrene Mortensens Jul”

– ”Jesus og Josefine”

– ”Jul i Historiehulen”

– ”Rasmus Klumps Julestue”

Kilder: TV 2 og Juleweb

Sponsoreret indhold