Det sørme det sandt december: Julekort fra de kendte

Julefreden har sænket sig over kendisland.

Julefreden har sænket sig over kendisland.

Foto: All Over

Whams uforgængelige juleklassiker "Last Christmas" kører på repeat på alverdens radiostationer, det vrimler med julepynt i gadebilledet, og der er endelig en god undskyldning for at drikke varm gløgg. 

For at citere Shu-Bi-Dua: "Nu er det endelig jul". Og det kan ses på de sociale medier. 

Her vrimler det nemlig med funklende julelys, sirligt pyntede juletræer og små kendispoder, som tæller ned til den store dag.

Hele Danmarks cremedronning Andrea Elisabeth Rudolph er gået juleamok og nøjes ikke med at pynte op derhjemme, mens kaster også lidt grøn glans over sig selv.

Julestemningen smitter af på familiens yngste. Andreas to mindste skud på stammen Arthur og Alfred har fået nissehuer og julesweatre på.

Den danske supermodel Josephine Skriver har julelys i øjnene året rundt. Julen er da også skønhedens foretrukne tid på året. Derfor kan hun heller ikke få armene ned over, at kalenderen endelig viser december. 

can’t stop won’t stop smiling!! my favorite season is heeeeere. (Tag a Christmas fanatic)

Et opslag delt af Josephine Skriver (@josephineskriver) den

Kæmpe elregning  i vente. Monte Carlos ene halvdel Esben Bjerre er ikke typen, som gør noget halvt. Således har han også viklet sin lejlighed ind i lyskæder. 

#hohoho #såmåderfandemejules #lyskædegalore #nemt #granenmasse #såpyntdogop

Et opslag delt af Esben Bjerre (@esbenbjerre) den

Det er ikke kun Esben Bjerre, der er kæmpe julefan. Hans bedre halvdel journalisten Sisse Sejr Nørgaard har med egne ord sat ild til sit dankort i jagten på kalendergaver til datteren Elly.

Familien på Amalienborg er kommet med på noderne. Hver dag i december viser dronning Margrethe lidt af sit personlige julepynt frem. Her ses det flot pyntede juletræ fra de royale gemakker.

Kronprinsfamiliens færdigpyntede juletræ. H.K.H. Kronprinsessen

Et opslag delt af DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) den

Det er ingen hemmelighed, at økonomien på Valdemars Slot på Tåsinge længe har trængt til et ansigtsløft. Derfor åbner forsøger familien sig med en lang række events på det gamle gods. Og hvad er bedre end et gammeldags julemarked i den søde højtid? Her er det riddersalen, som er blevet pyntet efter alle kunstens regler. 

Glædelig jul fra Thomas Skov og hans datter Ellen. I matchende julesweatre. Så må selv grinchen da give op og lade sig overmande af julestemningen. 

Glædelig jul

Et opslag delt af Thomas Skov Gaardsvig (@thomasskov) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close