Nyheder20. december 2016

Julekalender: Vind kalendergaver fra Mads Christensen

Vinteren er lang og kold her i Danmark, så Mads Christensen har sørget for en kalendergave, der kan gøre perioden nemmere - i hvert fald for fusserne.

Danmarks største blærerøv og SE og HØRs Modepoliti, Mads Christensen, er kendt for både sit arbejde som skribent, foredragsholder, TV- og radiopersonlighed og designer.

Og sidstnævnte er årsagen til, at vi er stolte af at have Mads Christensen bag låge nummer 21.

Mads Christensen er altid at finde helt fremme i bussen, når det gælder stil og mode. Derfor har Marathon & Olympia indgået et samarbejde med ham, hvor de i fællesskab udformer og derved skaber de nyeste trends indenfor herremode!

Den 51-årige modepoliti-sherif kan nemlig mere end blot at lære danskerne om alt fra takt og tone til mode – han kan også selv kreere det. Og det har han gjort med sin strømpe-kollektion, som første gang kom på markedet i 2009 og eksklusivt forhandles i Føtex og Bilka.

Siden da er sortimentet kommet til også at omfatte undertøj, skjorter, chinos, habitjakker, slips mm. Men det er uden tvivl de farverige strømper, der er Mads Christensens helt store kendetegn.

Nu kan du så vinde de populære sokker ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/mads_christensen.jpg

Mads Christensen udlodder tre pakker med hver fem par af hans mest populære strømper til tre heldige læsere.

Deltag i konkurrencen om at vinde den lækre kalendergave fra Mads Christensen

Sponsoreret indhold