Nyheder12. december 2016

Julekalender: Vildt lækker kalendergave fra Christiane Schaumburg-Müller

Vind en af de tre super flotte kalenderpakker fra LOVED by Christiane, som Christiane Schaumburg-Müller selv har designet, ved at deltage konkurrencen i bunden af artiklen

Christiane Schaumburg-Müller må siges at være en af Danmarks absolut største stjerner, multitalenter og powerkvinder.

For selvom vi lærte hende at kende som danser, værtinde og skuespiller – så kan den 34-årige kendis nu også kalde sig chefredaktør, iværksætter, forfatter og designer.

Og især sidstnævnte er grunden til, at vi på SE og HØR er pavestolte af at have Christiane Schaumburg-Müller bag kalenderlåge nummer 12 med den skønne kollektion af lækkert homewear, undertøj og stræmpebukser, som hun har skabt under navnet LOVED by Christiane.

Og som du nu har en helt unik mulighed for at vinde ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

I sommeren 2012 lancerede Christiane Schaumburg-Müller for første gang Loved by Christiane sammen med Kvickly.

Kollektionen startede ud med lækkert homewear som betyder meget for Schaumburg-Müller i hendes egen hverdag. Siden har kollektionen udviklet sig en hel del med flere produkter, men stadig med fokus på flot design og god kvalitet.

Men hvem bedre til at fortælle om den flotte og store kalendergave fra LOVED by Christiane end Christiane selv:

"Nu kan du vinde en lækker pakke med skønne produkter fra Loved by Christiane kollektionen, som forhandles eksklusivt i Kvickly.

I kollektionen finder du lækkert nattøj og homewear, som er noget, der ligger mit hjerte meget nært. Jeg elsker at forkæle mig selv, ved at trække i noget blødt, lækkert og afslappet tøj efter en travl dag.

Over årene har kollektionen udviklet sig til nu også at indeholde strømper og lingeri. Det betyder meget for mig, at jeg også nu har eksklusive strømper og lækkert lingeri, som er med til at fuldende det perfekte look uanset om det er på job eller til fest.

Med denne lækre pakke vil du få mange lækre produkter, så du både kan føle dig godt tilpas med hjemlig hygge og se godt ud til hverdag.

Glædelig Jul

Christiane"

I samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller udlodder vi tre store kalenderpakker, der hver indeholder en blonde-bh, en blonde-trusse, en blonde-top, natbukser, natkjole og to par strømpebukser.

https://imgix.seoghoer.dk/1_22.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/2_37.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/6_2.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/4_20.jpg

Hver af de flotte pakker fra LOVED by Christiane er intet mindre end 759 kroner værd. Deltag i konkurrencen herunder. Vi krydser fingre for dig.

Sponsoreret indhold