Nyheder9. december 2016

Julekalender: Se smukke Caroline Flemings kalendergave

Skønneste Caroline Fleming har haft de lyserøde handsker godt nede i gavesækken og fundet fantastiske kalendergaver til vores læsere.

Caroline Fleming kan noget nær alt - og se godt ud, mens hun gør det. Hvilket nok er grunden til, at vi elsker den blonde TV-baronesse.

Om det er modeltricks, køkkentips, opdragelse af mænd eller design, så er Caroline Fleming kvinden at gå til.

For udover at have været vært på en hel del store TV-succeser, kan hun også kalde sig kogebogsforfatter - og vigtigst af alt så er hun kvinden bag og i den smukke strømpebukse-kollektion Beautiful Legs, som du kan vinde ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

I 2011 lancerede Caroline Fleming sin kollektion af moderigtig og kvalitetsbevidste strømpebukser, så alle kvinder kunne få smukke ben.

Kollektionen forhandles i Føtex og Bilka, og har været et brag af en succes, fordi den henvender sig alle typer kvinder.

Hvis du er den klassiske type, så har Caroline Fleming sørget for helt enkle kvalitetsstrømper uden mønster eller med en simpel smal linje op af benen.

Er du derimod den mere eksperimenterende kvinde, så har den hotte mor til tre sørget for strømper med moderne mønstre, der er flatterende på alle kvinder.

Og i dag er vi stolte af, at Caroline Fleming er klar med tre flotte kalendergaver til vores læsere.

Hver kalenderpakke består af fire par strømpebukser, så du er klar til både julefrokoster og juleaften.

Der er "My Lady", som er lækre strømpebukser i en tykkere kvalitet og uden mønster. De er perfekte til alt i garderoben og et hit på de køligere aftener.

"Memories"-strømpebukserne er i en tynd kvalitet, også uden mønster og gør benene smukke under kjolen. Du kan se de to par herunder.

https://imgix.seoghoer.dk/caro.jpg

Der er også "Athena"-strømperne i et smukt mønster, som får benene til at se slankere ud. Disse strømpebukser har Caroline Fleming navngivet på en dejlig aften på altanen i Athen.

Og sidst men ikke mindst er der "Unicorn". Elegante strømpebukser med smalt søm. De er utrolig smukke under kjolen - særligt til julens fester, som du kan se herunder.

https://imgix.seoghoer.dk/caro_2.jpg

Selvfølgelig er hamrende lækre Caroline Fleming og hendes lange ben selv model for strømpebukserne, som kan blive dine, hvis du deltager i konkurrencen i bunden af artiklen.

Sponsoreret indhold