Julekalender: Se, hvad Eva Harlou giver dig i kalendergave

SE og HØR

Eva Harlou blev for alvor kendt i de danske hjem, da hun var vært for DRs "X Factor" i 2014 og 2015. Her blev hun hurtigt populær - ikke bare for hendes store værtstalent og smukke ydre, men også for hendes vanvittig gode stil, som hun i kombination med sin arkitektuddannelse har trukket på som vært på programmerne ”Arkitektens hjem”, ”Enestående nordiske huse” og ”Danmarks skønneste hjem”.

Udover at være TV vært har 39-årige Eva Harlou sideløbende arbejdet med design- og arkitekturopgaver. I efteråret har hun i samarbejde Rosendahl designet en multifunktionel vinkugle.  "Vinkuglen", kan blive din ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

Med et minimalistisk og samtidig legesygt design, har Eva Harlou skabt et produkt, der adskiller sig fra lignende designervarer på markedet. Selvom den ikke ser ud af meget, indeholder "Vinkuglen" både en proptrækker, vinprop, oplukker og folieskærer. Alt sammen pakket ind i et elegant design, der pynter på det veldækkede bord eller i køkkenet. 

Eva Harlou siger selv om "Vinkuglen":

- Jeg elsker, når et helt enkelt greb løser alle udfordringer i en opgave. Kuglen er netop et eksempel på dette. Selvom kuglen ser enkel ud, har det krævet et stort udviklingsarbejde for at få enkeltdelene til at fungere sammen og hver for sig. Det har været en utroligt spændende, og jeg glæder mig meget til at følge kuglen ud i folks hjem og ud i verden.

På SE og HØR er vi derfor meget glade for at kunne give tre heldige læsere den eksklusive mulighed for at få fingrene i Eva Harlou og Rosendahls smarte og nytænkte proptrækker med flere funktioner - som må siges at være den perfekte gave i julen.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close