Nyheder8. december 2016

Julekalender: Se den lækre kalendergave fra Raz til dig

Hvis der er nogen, der kan forkæle din krop, så er det SPA-mesteren og skønhedseksperten Raz

Lille spejl på væggen der, hvem er den vildeste skønhedsekspert i landet her? Ja, der kan næppe være nogen tvivl om, at det er Raz!

Han har i flere år rådgivet danskerne i, hvordan de bliver den bedste version af dem selv med lækre og kvalitetsbevidste plejeprodukter.

Produkterne fra RAZspa er hudpleje uden parabener, mineralske olier og syntetiske parfumer. Opskrifterne er baseret på lægevidenskaben, og det hele er produceret i Danmark. Alt sammen både økologisk og fair trade.

Alt blandes stadig i hånden og er nænsomt kommet i bøtter.

"Har det virket de sidste 2000 år, virker det stadig", er bagmandens motto. Og han har ladet sig inspirere af hele verden.

Folkemedicin fra Kina, hinduernes ayurvediske opskrifter, indianernes gamle råd og de europæiske munkes opskrifter bliver stadig brugt. Du finder det hele i RAZspa´s univers.

Og i dag forærer Raz selv, tre fabelagtige pakker med et lækkert udvalg fra sine hylder væk, som gaver i SE og HØRs store kendispakkekalender.

Pakken indeholder en hel stribe af skønhedsguruens mest populære sager. Alt sammen kærligt lavet med råvarer indsamlet i den danske natur.

Ja, hør bare bagmanden selv, Raz, fortælle den skønne historie bag de lækre produkter i klippet herunder.

I alt er der spa-godter for over 1000 kr. i hver af de lækre æsker.

Så hvis du har lyst til at være den blødeste pakke under træet i år – eller kender nogen, du gerne vil gøre helt blød i knæene - så deltag i konkurrencen i bunden af artiklen.

Se Raz præsentere sin gave herunder

Sponsoreret indhold