Nyheder10. december 2016

Julekalender: Se den lækre kalendergave fra Mette Blomsterberg

Du har nu mulighed for at vinde en skøn kalendergave fra Mette Blomsterberg nederst i artiklen.

Er der en kvinde, der gør alle højtider en anelse sødere, så er det Mette Blomsterberg.

Den 46-årige konditor blev udlært i Kransekagehuset i København i 1990, og havde efterfølgende en strålende karriere som bl.a. chefkonditor på skydebanen Sølyst og senere forpagter af Ny Carlsberg Glyptotekets cafe.

Men i 2010 sprang Mette Blomsterberg ud som TV-vært, da hun blev vært på programmet ”Det søde liv” på DR1.

Det blev en bragende succes for Blomsterberg, som resulterede i, at TV-mulighederne ingen ende ville tage.

”Den store bagedyst”, ””Price og Blomsterberg”, ”Jul hos Mette Blomsterberg” og mange andre programmer gjorde hurtigt den populære konditor et fast element på TV.

I 2011 åbnede Mette Blomsterberg sin egen butik i København og tre år senere også en cafe og konditori i Lyngby.

Herfra har Blomsterberg givet danskerne alt fra lækkerier til bageudstyr, krukker, gryder og meget andet godt til at starte sit eget køkkeneventyr.

Derfor er vi da også hamrende stolte af, at Mette Blomsterberg gemmer sig bag låge nummer 10, hvor hun udlodder tre fabelagtige kalendergaver til tre heldige læsere.

Det er de elegante opbevaringskrukker, der er designet i hvidt porcelæn med de velkendte Blomsterberg snirkler i porcelæn.

https://imgix.seoghoer.dk/blomsterberg_stemning_121_retouch.jpg

Krukkerne findes i to størrelser – en i 9 cm i diameter og en 16 cm i diameter, og du kan blive den heldige vinder ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

Krukkerne er ikke bare smukke, men også utrolig funktionelle.

De fleste af os opbevarer nemlig vores småkager, konfekt og kiks i traditionelle kagedåser af metal, som aldrig kommer udenfor køkkenet - så når de hjemmebagte lækkerier skal serveres, anrettes de på fade og i skåle.

Men med Mette Blomsterbergs porcelænskrukker kan man nu opbevare årets julesmåkager i kagekrukker, der er så dekorative, at de sagtens kan sættes direkte på kaffebordet. De er oven i købet lufttætte, så de holder kagerne sprøde.

Sponsoreret indhold