Nyheder1. december 2016

Julekalender: Se, den lækre kalendergave fra Mai Manniche

Deltag i konkurrencen om Mai Manniches fantastiske kalendergave i bunden af artiklen

Smukke Mai Manniche har prydet SE og HØRs sider siden 2008 med sin stil, karriere, store personlighed og selvfølgelig de fantastiske smykker, som bliver båret af alle de store kendisser.

Kronprinsesse Mary, prinsesse Marie, Christopher, Tina Lund og Julie Zangenberg er alle pjattede med den 32-årige smykkedronnings funklende univers - og det er bare for at nævne en brøkdel af de mange store navne, Mai Manniche har iført sine JEWLSCPH-kreationer over årene.

Derfor er vi på SE og HØR stolte af at have hende bag kalenderlågen i dag.

Mai Manniche er nemlig en ægte powerkvinde, der ikke bare har formået at skabe en utrolig flot virksomhed med butikker i både København og Århus, men som også kæmper for kvinders rettigheder og lever efter mantraet "kvinder er kvinder bedst".

Derfor lægger hun også stor vægt på, at de smykker, hun kreerer, skal være med til at styrke og underbygge kvinders stil og personlighed.

Mai Manniches passion for smykkedesign er i høj grad båret af passionen for de lækre materialer og ædelstene, kærligheden til dem, samt kærligheden til den kvinde der skal bære smykket.

Især smykkestyling er noget, der er den blonde designers store passion - derfor gør hun meget ud af at undervise og inspirere danske kvinder i netop dette, når hun godt og vel en gang om ugen går LIVE på sin Facebookside fra butikken på Blegdamsvej eller Klostergade med fokus på netop styling. En gave som alle kan få del.

I dag, den 3. december, har du muligheden for at smykke dig med et af Mai Manniche og JEWLSCPHs vidunderlige designs.

Hun udlodder dette smukke sæt, som må siges at være den perfekte gave julen.

Sættet består af halskæden "PURE DROP" plus de matchende øreringe - begge i sort sterlingsølv med hvide topas ædelsten. Se billederne af smykkerne herunder og deltag i julekalenderkonkurrencen nederst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/mai_smykke.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/smykke.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/smykke2.jpg

Deltag i konkurrencen om dette smukke sæt fra Mai Manniche og JEWLSCPH herunder. Held og lykke!

Sponsoreret indhold